Percheziţii DNA la Ministerul de Interne

Data publicării:
MINISTERUL DE INTERNE

UPDATE 16.30 Ingrid Mocanu Popa este consiliera în biroul căreia procurorii DNA fac percheziţii, aceasta fiind suspectată că a divulgat informaţii nedestinate publicităţii, au declarat surse juridiare pentru Mediafax.

La finalul percheziţiilor, Ingrid Mocanu Popa va fi dusă pentru audieri la sediul DNA.

Sursele citate au precizat că Ingrid Mocanu Popa este vizată de anchetatori întrucât ar fi divulgat informaţii nedestinate publicităţii. Direcţia Naţională Anticorupţie arată, într-un comunicat de presă, că în acest caz se fac cercetări pentru infracţiuni de corupţie care ar fi fost comise de funcţionari din Ministerul Afacerilor Interne.

În cursul zilei de 14 ianuarie 2015, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii la sediul Ministerului Afacerilor Interne. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă”, a precizat DNA în comunicatul citat.


Potrivit surselor citate, consiliera ministrului Afacerilor Interne va fi dusă pentru audieri la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Sursele citate au precizat că în acest dosar se fac cercetări pentru fapte de corupţie, iar printre cei vizaţi ar fi şi consiliera ministrului Afacerilor Interne.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri