Adina Vălean, despre ieșirea lui T. Băsescu: S-a întâmplat ceva de dimineață până seara

Data publicării:
adina valean

 „Cea de dimineață (intervenția), în interviu, a avut elemente de campanie care nu surprind pe nimeni, dar, în opinia mea, s-a întâmplat ceva, pentru că ieșirea de la Cotroceni, cu singurul scop de a anunța națiunea că Ponta nu e președinte....”, a declarat Adina Vălean. „S-a întâmplat ceva de dimineață până la 6 și jumătate?”, a fost întrebată din nou europarlamentarul liberal. „Eu așa cred. Altfel nu se explică”, a răspuns ea. „Argumentele sale în conferința de presă sunt lucruri pe care le știm despre Ponta de o bună vreme”, a completat Vălean.

„M-a surprins că-i dedică, de la Cotroceni, cu steagurile în spate, cu toată puterea opoziției prezidențiale, o conferință lui prezidențiale, o conferință lui Ponta, în care îl acuză de niște lucruri care pot fi adevărate, dar sunt extrem de grave”, a punctat europarlamentarul, care a subliniat cu precădere acuzațiile de corupție și aranjamente de culise aduse premierului.

Întrebată dacă știe ce s-a întâmplat, Adina Vălean a spus că nu. Urmăriți-i declarațiile complete în materialul video de mai sus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri