Dacian Cioloș, felicitări pentru CSM București cu aluzii la scandalul de la Operă

Data publicării:
dacian ciolos gov-1

Premierul subliniază, într-o aluzie la conflictul de la Operă, că la performanța obținută de CSM au contribuit și sportivi străini, care au lucrat împreună cu cei români. „Iată că împreună, atunci când știm să muncim, când investim cum trebuie, când știm să adunăm talentele din capitală, din țară și din întreaga lume putem fi campioni”, scrie premierul. 

„Este o lecție de patriotism, organizare și muncă de echipă”, adaugă Dacia Cioloș și explică: „Patriotism, pentru că echipa este un proiect românesc de enorm succes internațional”. 

„Poate că toți cei care au încercat să pună pe alte coordonate complet greșite perfomanța de la Opera Natională, unde românii si alții au facut perfomanță internațională, ar trebui să se uite la această echipă minunată și să învețe să lucreze împreună. Pentru România și pentru București!”, conchide șeful executivului.  

CSM București a câștigat, duminică seara, la Budapesta, finala Ligii Campionilor la handbal feminin, pe care a disputat-o cu formația maghiară Gyor. Victoria a venit după o partidă extrem de strânsă, care a intrat în prelungiri, pentru ca în final departajarea să se facă prin lovituri de la 7 metri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri