Partidul care şi-a pierdut doi lideri în urma unor anchete anti-corupţie nu i-a uitat, însă, pe aceştia. Membrii UNPR le-au adus elogii şi lui Gabriel Oprea, şi lui Neculai Onţanu. Nu a fost singurul moment inedit de la alegerile din UNPR. Un candidat la preşedinţia formaţiunii le-a transmis colegilor că răspunsurile la problemele lor sunt...în Biblie.

Embed:

Ioan Iovescu: „Pai dacă nu aveți timp e un lucru grav, dacă ați venit aici și vă grăbiți acasă, cei care nu vreți să mă ascultați vă invit la o cafea, mergeți singuri ca eu nu vin, oricum am nevoie doar de 250 de voturi, dumneavoastră care sunteți vreo 10 nu sunteți esențiali. Vă mulțumesc foarte foarte mult, o să aveți răsplata în ceruri pentru asta.”

O parte dintre membri au ţinut să-l menţioneze şi pe Neculai Onţanu, primarul sectorului 2, aflat în arest preventiv pentru luare de mită.

Gheorghe Bica, UNPR: „Domnule primar Onțanu, indiferent unde sunteți să rețineți un lucru, din inima și din sufletul nostru vă iubim, toți unpr-iștii vă iubim.”

Deşi a lipsit de la eveniment, Gabriel Oprea nu a fost uitat de progresişti.

Luminița Iordache, fost deputat UNPR : „Îmi aduc aminte de un moment istoric când a luat ființă sub bagheta magică a lui Oprea acest partid. Cred că trăim încă un moment istoric când partidul va lua o nouă turnură sub bagheta tot la fel de magica a lui Valeriu Steriu.”

La final a avut loc şi un incident mai puţin plăcut. Un reflector a făcut scurt-circuit, chiar în timp ce membrii de partid votau. Scena a rămas pe întuneric.  

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!