Noul președinte al României a depus în această dimineață o coroană de flori în memoria victimelor Revoluției, în Piața Universității. După amiază, Klaus Iohannis va acorda prima decorație din mandatul său lui Octav Bjoza, fost deținut politic în perioada comunismului.

Embed:
 


Actualizare 10.30. Președintele Klaus Iohannis a depus o coroană de flori în memoria victimelor Revoluției. Ceremonia a fost foarte scurtă, iar noul șef de stat nu a făcut nicio declarație.


Embed:

 

„Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, va avea luni, 22 decembrie a.c., următorul program public:
• ora 10.30, Piaţa Universităţii - participare la ceremonia de depunere de coroane în memoria victimelor Revoluţiei;
• ora 16.00, Sala Unirii, Palatul Cotroceni - ceremonia de decorare a domnului Octav Bjoza, preşedinte al Asociaţiei Foşilor Deţinuţi Politici din România (oportunități de imagine pentru toți jurnaliștii acreditați)”, se arată într-un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale.

 

 

Citiți și: Octav Bjoza, la Digi24: E cea mai plăcută surpriză din ultimii 25 de ani

La prânz, Klaus Iohannis va avea o întrevedere și cu premierul Victor Ponta, „la care vom discuta prioritățile guvernării, actualitatea politico-economică și perspectivele colaborării instituționale între președinție și guvern. Întâlnirea va avea loc la ora 12:00”.

De altfel, în discursul ținut ieri în Parlament cu ocazia învestiturii sale în funcția de președinte, Klaus Iohannis a declarat că un prim pas în schimbarea lucrurilor din România este reconstrucția instituțiilor politice.

 

 

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!