Liberalii, în ședință. Se discută despre Roșia Montană și candidatura lui Crin Antonescu

Data publicării:
CRIN ANTONESCU PRESEDINTELE PNL - MEDIAFAX-9

Liberalii vor discuta despre candidatura preşedintelui Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale din 2014. Pe agenda întâlnirii mai figurează participarea PNL separat de PSD, la europarlamentarele de anul viitor, regionalizarea şi impozitarea chiriilor.

Tensiunile au început după ce Crin Antonescu a anunţat că nu este de acord cu proiectul Roşia Montană în forma în care a fost el trimis Parlamentului de către Guvern. Liderul liberal a cerut ca documentul să fie retras şi asumat de Guvern. Gestul premierului de a merge în subteran pentru a-i convinge pe mineri să renunţe la protestul pentru susţinerea exploatării a fost comentat ironic de Crin Antonescu.

„Chiar acum nu merg să discut , abia a muncit premierul aseară să îi scoată, dacă mă duc acum s-ar putea să intre la loc. Cred că nu e cazul să dramatizaţi, că la un moment dat am avut impresia că discutăm despre salvarea unor ostatici prinşi de terorişti sau despre nişte oameni, Doamen ferește, salvaţi dintr-o surpare de mină”, a spus Antonescu.

Proiectul care a iscat divergenţe în USL va fi discutat de Comisia specială care se va deplasa săptămâna viitoare la Roşia Montană, urmând să discute apoi şi cu reprezentanţii protestarilor din Piaţa Universităţii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri