Primul conflict în PMP: Vicepreședintele Adrian Papahagi nu-l vrea în partid pe Marin Anton

Data publicării:
marin anton - captura

Vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară îi reproşează celui care vrea să intre în partid că ideea de a închide supermarketurile este împotriva principiilor promovate de această formaţiune. Şi nu ar fi singura problemă a deputatului Marin Anton.

„Are o avere destul de greu de justificat şi care în mod întâmplător începe să se constituie odată cu momentul în care a fost administrator la RAFO Oneşti. Dacă Marin Anton intră în partidul nostru, luni, eu voi ieşi din acest partid”, a spus Adrian Papahagi, vicepreşedinte Partidul Mişcarea Populară.

Marin Anton este unul dintre cei mai înstăriţi parlamentari. Potrivit revistei Forbes, averea lui depăşeşte 10 milioane de euro. Fost secretar de stat, el a renunţat în 2012 la Partidul Democrat Liberal pentru a trece în tabăra PNL. Acum simte că a venit din nou momentul despărţirii.

„Cu părere de rău, nu am reuşit să mă adaptez în interiorul partidului. Îmi exprim speranţa că, la un anumit moment în timp, de ce nu, la prezidenţialele din acest an, Mişcarea Populară şi PNL se vor afla de aceeaşi parte a baricadei politice”, a spus deputatul Marin Anton.

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară a anunţat că va media luni disputa dintre vicepreşedinte şi deputatul care doreşte să devină membru în formaţiunea lor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri