Un bărbat a murit și o femeie a fost rănită, marți seară, după ce au fost loviți de un tramvai din Capitală. Accidentul a avut loc pe bulevardul 1 Decembrie, în zona Piața Trapezului, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile, conform Agerpres

 

ACTUALIZARE 22.04:  

Două linii navetă au fost introduse de Regia Autonomă de Transport București (RATB) pentru preluarea călătorilor de pe traseul liniilor de tramvai 23 și 27, după ce în zonă s-a produs un accident, iar circulația este blocată, a declarat purtătorul de cuvânt al Regiei, Constantin Tobescu, potrivit Agerpres.

„Având în vedere că circulația este blocată pe traseul liniilor de tramvai 23 și 27, din cauza unui accident, am luat decizia înființării a două linii navetă de autobuze pentru preluarea călătorilor, care să circule, unul între Complex Titan și Faur, iar celălalt de la Complex Titan până la Dristor", a precizat Tobescu. 


 

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a fost prins sub tramvai și a murit. Femeia, în vârstă de 42 de ani, are leziuni la cap și la membrele inferioare și fost preluată de ambulanța SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Pantelimon.

La fața locului au fost trimise o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD și o autospecială stingere cu apă și spumă. Echipele ISU au acționat pentru ridicarea tramvaiului cu cric hidraulic și perne pneumatice.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!