Luptă pentru supremație între interlopii din București. Șapte persoane au fost reținute

Data publicării:
interlopi

Totul s-a petrecut în 14 februarie, în restaurantul lui Răzvan Pârcălabu, şeful Federației de Lupte Libere. Surse apropaite anchetei spun că localul este cunoscut ca punct de întâlnire a clanurilor interlope din Capitală.

Sursele vorbesc despre două grupări care îşi revendică supremaţia stradală: Mogoş şi Pârcălabu.

„Mai mulţi angajaţi ai unui restaurant din sectorul 6 au agresat fizic trei bărbaţi, clienţi ai localului, prin folosirea unor bâte de basebal şi a unui topor. Persoanele au suferit leziuni la nivelul toracelui precum şI o factură craniană”, a declarat procurorul Vicenţiu Gheorghe.

În ciuda rănilor destul de grave, nimeni nu a depus atunci plângere la poliţie. Abia acum anchetatorii au intrat pe fir şi au făcut 20 de percheziţii la locuinţele mai multor suspecţi, dar şi în restaurant în care s-a petrecut bătaia sângeroasă.

26 de persoane au fost duse cu dubele poliţiei la audieri. Printre cei care au dat explicaţii a fost Bogdan Stoica, un cunoscut luptător de K1, care ar fi fost martor la bătaie, spun anchetatorii.

Şi proprietarul restaurantului a fost adus la Poliţie. Răzvan Pârcălabu, şeful Federației de Lupte Libere, neagă orice implicare.

Acuzaţiile în acest caz sunt de tentativă de omor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri