Firea are încredere în șansele ei la alegeri: „Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Data actualizării: Data publicării:
gabriela firea
Gabriela Firea a menţionat că timpul este „un duşman”, pentru că şi-a anunţat candidatura foarte târziu. FOTO: Inquam Photos / George Călin

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri că are încredere în şansele sale la alegeri, pentru că Bucureştiul arată „mult mai rău decât acum patru ani”, transmite Agerpres.

Gabriela Firea a fost întrebată, la sediul central al PSD, dacă este de părere că Marcel Ciolacu îşi doreşte cu adevărat ca ea să câştige alegerile pentru Primăria Capitalei.

„Sunt convinsă că da, pentru că, altfel, în acea zi foarte lungă, de 16 ore, de la Guvern, când a fost şedinţa Coaliţiei, nu mi-ar fi spus că aceasta este varianta cea mai bună pentru Bucureşti, pentru bucureşteni. Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani, că este foarte multă mizerie, sunt foarte multe gropi, şobolani pe străzi, parcurile insalubre, nu s-a mai făcut nimic cu transportul public în comun, reţeaua de termoficare este deteriorată, doi ani nu s-au folosit cele 300 de milioane de euro, fonduri europene, obţinute de echipa mea şi atunci este normal, prin comparaţie, bucureştenii să considere că am avut un mandat mai bun şi să mă întorc la Primărie pentru a îmi continua proiectele şi pentru a veni cu proiecte noi”, a spus Firea.

Ea a menţionat că timpul este „un duşman”, pentru că şi-a anunţat candidatura foarte târziu.

„Este într-adevăr timpul un duşman, dar consider că nu e un impediment, pentru că tot timpul poate să devină şi un prieten dacă mă voi adresa direct bucureştenilor în întâlniri directe, aşa cum am avut şi ca senator de Bucureşti şi voi avea în continuare şi prin intermediul presei”, a afirmat Firea.

Firea nu crede că va fi afectată de scandalul azilelor: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"

Gabriela Firea spune că nu are nicio vină în scandalul azilurilor din Ilfov, care a devenit anchetă penală. ”Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit”, spune Firea, arătându-se încrezătoare că poate câştiga un nou mandat de primar general.

”Domnul preşedinte şi prim-ministru Marcel Ciolacu a adus aminte acest scandal tocmai subliniind faptul că eu nu am fost implicat, că nu am nicio vină şi că nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit”, a afirmat Firea, întrebată dacă crede că scandalul azilelor va fi o piedică pentru ea în aceste alegeri.

Întrebată dacă crede că Marcel Ciolacu îşi doreşte cu adevărat ca ea să câştige un nou mandat la Primăria Capitalei, Firea a răspuns: ”Sunt convinsă că da, pentru că altfel, în acea zi foarte lungă, de 16 ore, de la Guvern când a fost şedinţa coaliţiei numi-ar fi spus că aceasta este varianta cea mai bună pentru Bucureşti”.

Ea admite că, în condiţiile în care candidatura sa a fost anunţată foarte târziu, timpul este ”un duşman”, dar ”nu un impediment” şi tot timpul poate fi ”un prieten” dacă se va adresa ”direct bucureştenilor”.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
De ce au fost criticaţi Carmen şi Klaus Iohannis de Paştele ortodox! Românii au spus-o direct, după mesajele...
Digi FM
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii...
Pro FM
Mădălina Ghenea s-a despărțit de Grigor Dimitrov. Românca a rupt tăcerea în ziua de Paște „A fost cea mai...
Film Now
Suri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise...
Adevarul
Povestea unei fotografii tulburătoare din vreme de război. De ce erau așezați copiii „în poziția de rugăciune"
Newsweek
VIDEO Putin, umilit în Marea Neagră. Momentul când o dronă ucraineană distruge o navă de atac rusă
Digi FM
Reacţia unei tinere din Cuba când a ajuns prima dată în România: "Am crezut că acolo mor"
Digi World
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15...
Digi Animal World
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea...
Film Now
Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe...