Primăria Iaşi scoate bani pentru renovarea Oficiului stării civile. Se căsătoreşte mezina primarului

Data publicării:
primaria Iasi renovare flori


Se muncește de zor la Starea Civilă din Iași. Angajații din subordinea Primăriei vopsesc pereţii, lustruiesc scările şi plantează flori. Totul trebuie să fie perfect la sfârşitul săptămânii, atunci când fiica cea mică a primarului Gheorghe Nichita va spune "da" în fața ofițerului de stare civilă. Reprezentanţii Primăriei Iaşi neagă că ar fi vreo legătură între renovări şi nuntă. Cert este, însă, că astfel de lucrări nu au mai fost făcute din anul 2009. 

Ilinca Nechita, fiica cea mică a primarului de la Iaşi, va deveni vineri soţia unui om de afaceri din Bucureşti. Tânăra are 27 de ani şi este notar, iar soţul are cu trei ani mai mult. Spre norocul lor, oficiul de stare civilă va fi ca nou vineri. 

Reporter: Dar ce se întâmplă, de munciți de zor aici?

Muncitor: Ce să se întâmple dragă, nu ne lasă vântul ăsta să terminăm.

Rep.: Dar de ce, am văzut că munciți de luni încontinuu?

Muncitor: - Facem fațada aici.

Reporter: Dar cu ce ocazie?

Muncitor: Așa am primit dispoziție.” 

Pe lângă lucrările de renovare a clădirii, muncitorii plantează şi flori în jurul clădirii. Localnicii din Iaşi nu par să creadă în coincidenţe când e vorba de nunta fiicei primarului. 

Dacă m-aș fi măritat eu, sigur se făceau iarăși găurile în stradă dar acum dacă e fata primarului”, a spus un ieşean. Purtătorul de cuvânt al primarului de la Iaşi anunţă însă sec: lucrările de renovare se fac periodic. 

Este vorba despre lucrări de reparaţii şi intreţinere, astfel de lucrări nu au mai fost făcute încă din anul 2009. Este vorba despre faţada stării civile şi unele interioare inclusiv birourile angajaţilor care lucrează acolo. Asemenea lucrări nu au mai fost făcute din 2009 şi sunt făcute în regim propriu”, a spus Sebastian Buraga, purtător de cuvânt al Primariei Municipiului Iaşi. 

Naşa mezinei primarului de la Iaşi este ministrul Muncii, Rovana Plumb. La petrecerea care va avea loc la cel mai bun restaurant din oraş au fost invitaţi 600 de oameni. Printre ei, şi premierul Victor Ponta.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri