Diana Șoșoacă ar putea candida la Primăria Iași

Data actualizării: Data publicării:
diana sosoaca sos romania
Diana Șoșoacă. Foto: Inquam Photos

Diana Șoșoacă ar putea candida la Primăria Municipiului Iași, transmite bzi. Contactată de jurnaliștii publicației, senatoarea a spus că "este posibil orice", în contextul în care Iașul este al doilea oraș ca importanță al României și un oraș "foarte drag" ei. Aceasta a mai precizat că personalitatea sa puternică și naționalismul de care dă dovadă ar putea transforma capitala Moldovei în "cel mai important oraș al țării".

"Este posibil orice. Iașul este al doilea oraș ca importanță al României si îmi este foarte drag mie. Cu o personaliate puternică și un naționalist ca mine, capitala Moldovei ar putea deveni cel mai important oraș al țării", a spus Diana Șoșoacă.

Comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale determină partidele să își schimbe strategia și la nivel local. În contextul în care eurodeputatul Tudor Ciuhodaru a plecat de la PSD la AUR, PNL și PSD îl vor susține probabil în continuare pe Mihai Chirica, candidatura Dianei Șoșoacă, senator de Iași și lider al partidului S.O.S. România, este tot mai probabilă - variantă confirmată și de președintele organizației județene S.O.S. Iași, Dragomir Tomașeschi.

Diana Șoșoacă este membră a S.O.S. România din mai 2022, partid care a fost înfiinţat la data de 21 noiembrie 2021.

Șoșoacă a fost exclusă din grupul parlamentar al partidului AUR în februarie 2021.

Potrivit statutului, "S.O.S. România este un partid de orientare naționalist progresistă ce nu promovează ura națională și militează pentru refacerea demnității naționale, bunăstare economică prin dezvoltarea unor capacităti economice proprii, promovarea tuturor valorilor autentic românești, în contextul multiculturalității ce derivă din apartenența noastră la valorile Uniunii Europene".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri