În urmă cu puțin timp o alertă cu bombă a fost dată la Spitalul Saint-Pierre din Bruxelles. Este același spital unde a fost internat Salah Abdeslam după ce a fost rănit în urma raidului în care a fost prins. Alerta s-a dovedit a fi falsă, potrivit Le Monde.

Embed:

 

Bruxelles este un oraş sub asediu. Este în derulare o operațiune antiteroristă, fiind căutaţi mai multi suspecţi, complici ai autorilor atentatelor care au avut loc astăzi.

Trei explozii au avut loc, în această dimineaţă, la aeroport şi la metrou. Iar bilanţul - încă provizoriu - este deja dramatic. Televiziunea belgiană vorbeşte despre 34 de morţi. Oficial, autorităţile vorbesc despre 31 de oameni care au fost ucişi în atentate şi despre peste 198 de răniţi.

Filmul zilei este terifiant: două bombe au explodat la o oră de vârf la aeroportul principal şi una într-un vagon de metrou, în apropierea instituţiilor europene.

Aeroportul este închis, transportul în comun nu funcţionează, şcolile au suspendat cursurile şi multe magazine s-au închis.

Cartierul instituţiilor europene este delimitat şi păzit de poliţie şi armată.

Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!