Pantofii din aur de 24 de carate costă peste 4.000 de dolari şi se găsesc la un magazin din Dubai

Data publicării:
pantofi aur

Aceştia sunt noii pantofi Alberto Moretti. Pentru necunoscători, vorbim de unul dintre cei mai apreciaţi designeri din lume, care le provoacă acum pe doamne cu ultima sa creaţie: pantofii din aur de 24 de carate.

Încălțămintea se găsește în Dubai, în cel mai mare magazin de pantofi din lume, unde sunt expuse 300 de creaţii ale celor mai cunoscuţi producători.

„Prima pereche de pantofi din aur a fost lansată aici, în acest magazin, cu trei luni înainte de a ajunge în restul lumii”, spune Rania Masri, managerul magazinului.

O pereche din aceşti pantofi preţioşi costă peste patru mii de dolari. Dar pentru multe doamne sunt nişte bani pe care merită să-i dea.

„Clientele noastre călătoresc foarte mult, au văzut foarte multe. Aşa că vrem să le oferim celor obsedate de pantofi ceva ce nu pot găsi nicăieri în lume”, mai spune managerul magazinului.

Nu doar femeile sunt, însă, atrase de pantofii sclipitori. Bărbaţii pot şi ei alege mai multe tipuri de încălţări, cum ar fi pantofi decoraţii cu cristale, care s-au dat ca pâine caldă. Nici nu e de mirare, din moment ce anul trecut, vânzările de încălţări de lux au fost de 400 de milioane de dolari, doar în Orientul Mijlociu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri