Afaceri româneşti inspirate de Pokemon Go

Data publicării:
pokemoni 2

„Acum vin şi băieţii de la momeli. Aşa funcţionează şi pentru baruri şi restaurante. În momentul în care ai momeli.. aici o să apară pokemoni din ce în ce mai des”, explică Lorand Minyo, clujeanul care a creat o platformă prin care jucătorii din toată lumea vor primi notificări cu ofertele restaurantelor din zonă, special create pentru ei.

Vineri am şi lansat site-ul. Practic noi intermediem, ca o mică publicitate, pentru business-urile locale de peste tot din lume, ofertele pe care le fac pentru jucătorii de Pokemon Go”, spune Lorand Minyo.

Tânărul a fost contactat deja de aproape 100 de companii din domenii diferite.

Chiar vroiam să vorbim cu Lorand să facem din ClujHub un pokemon gym sau să atragem pokemoni înspre locaţia noastră”, spune Tudor Pasc, manager al ClujHub.

Putem veni cu multe oferte, astfel încât să acoperim orele când nu avem atât de mulţi clienţi”, îşi propune Chiran Vasudeva, patronul unui restaurant.

În momentul de faţă, pe pokemondo.co se înscriu în jur de 4-5 oameni pe oră. Majoritatea sunt business-uri care vor să atragă jucători. Avem şi branduri internaţionale care au intrat deja în legătură cu noi. Săptămâna viitoare vom merge la Londra şi ne căutăm în momentul de faţă community manager în mai multe locaţii din lume”, spune Lorand Minyo.

Şi nu este singurul care a avut ideea să profite de pe urma jocului.

Internetul a fost împânzit de anunţuri inspirate de acest joc. Spre exemplu, acest braşovean vinde tricouri personalizate. Am găsit şi oferte de figurine, cărţi de joc şi de huse de telefon, toate imprimate cu personajele din Pokemon Go”, transmite corespondentul Digi24.

Puteţi găsi pokemoni respectând regulile de circulaţie, protejându-vă atât pe dumneavoastră cât şi pe cei din jurul dumneavoastră”, recomandă Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri