A copiat sau nu Adina Duicu? Fata fostului președinte al CJ Mehedinți susține că acuzația nu este probată

Data publicării:
ADINA DUICU TV

„A fost percheziţionată clasa mea, banca, am stat în prima bancă, camerele de supravegheat au fost chiar asupra mea. Mi-au facut percheziţia corporală şi nu au găsit nimic. Dovadă stă acest proces-verbal”, spune Adina Duicu.

Aşa se apără fiica cea mare a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, după ce la ultima probă de bacalaureat a fost acuzată că a trişat şi că a rezolvat cerinţele cu ajutor venit printr-un dispozitiv hands-free.

BACALAUREAT 2015. Fiica baronului PSD Adrian Duicu, bacalaureat cu dosar penal
Dosar penal în cazul fiicei lui Adrian Duicu. Reacția fostului șef de la CJ Mehedinți

La ieşirea din examen, Adina Duicu a fost aşteptată în faţa clasei de un procuror şi doi poliţişti, veniţi să afle dacă asupra ei avea un astfel de dispozitiv de care s-ar fi folosit în timpul examenului. În urma procesului-verbal întocmit de oamenii legii reiese că tânăra nu avea nimic suspect asupra ei.

La rândul său, șeful comisiei de bacalaureat de la liceul Dierna din Orşova, Bogdan Alexandru, exclude o posibilă fraudare a examenului.

Reporter: În opinia dumneavoastră, a trişat fiica lui Adrian Duicu la examenul de bacalaureat?

Bogdan Alexandru: Nu, nu, sub nici o formă, pentru că a avut profesorii asistenţi, care, în momentul în care îşi dădeau seama că trişează, trebuia să anunţe, iar vă daţi seama, nu anunţau profesorii asistenţi, erau filmările.

În prezent, cercetările continuă doar în privinţa incidentului care a avut loc în faţa liceului, când unul dintre poliţişti ar fi fost agresat de mama tinerei. De asemenea, sora cea mică a Adinei Duicu ar fi încercat să-şi apere mama şi l-ar fi lovit pe agent.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri