Victorie pentru Irina Begu și merge în semifinale la Roma. Serena Williams, cel mai probabil adversar

Data publicării:
irina begu

ACTUALIZARE 15:55 - Tot astăzi, în jurul orei 19:30, Irina Begu va juca alături de Monica Niculescu în sferturile probei de dublu împotriva perechii Timea BABOS (Ungaria)/Yaroslava SHVEDOVA (Kazahstan). Revenim în cursul zilei cu ora exactă a desfășurării partidei pe care o puteți urmări LIVE TEXT pe digi24.ro și digisport.ro.


ACTUALIZARE 17:15 - VICTORIE SUPERBĂ PENTRU IRINA BEGU în două seturi: 6-2, 7-6. ESTE ÎN SEMIFINALE LA ROMA și o așteaptă pe Serena Williams.

Fără set pierdut la Foro Italico în acest an, Begu a avut o nouă partidă fără probleme în faţa surprizei turneului, Misaki Doi. După un prim set în care şi-a dominat total adversara, Irina a mai slăbit puţin ritmul, însă şi-a revenit la timp. Şi-a regăsit agresivitatea pe finalul manşei secunde, când backand-ul a fost din nou principala sa armă.

Graţie performanţei de la Roma, Begu va urca în clasament până pe locul 28 mondial. Ea îşi poate îmbunătăţi clasarea dacă va accede în finală, însă pentru această performanţă va trebui să treacă examenul unui duel foarte greu. În penultimul act, sportiva noastră se va confrunta cu învingătoarea partidei Serena Williams - Svetlana Kuznetsova.

În careul de aşi la Roma se calificase deja Garbine Muguruza, care va juca împotriva câştigătoarei din sfertul care le opune pe americanca Madison Key şi Barbara Strycova.

Begu şi-a asigurat un cec în valoare de 107.000 de euro şi 350 de puncte WTA, iar premiul este cât se poate de meritat! Irina este singura jucătoare din lume care atinge cel puţin faza sferturilor de finală în trei turnee WTA Premier disputate pe zgură în 2016: Charleston (sferturi), Madrid (sferturi) şi Roma (semifinale).  


Adversara Irinei a jucat şi săptămâna trecută, la Madrid, împotriva unei românce. În primul tur din capitala Spaniei, Misaki Doi a pierdut fără drept de apel, scor 0-6, 3-6, cu Simona Halep, care avea în cele din urmă să câştige trofeul.

Este primul duel direct dintre irina Begu şi Misaki Doi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri