Clipe de panică în timpul meciului amical România - Spania, disputat pe Cluj Arena. Un scurtcircuit s-a produs la tabloul electric de la casa liftului, din cauza suprasolicitării. Urmarea: un fum gros a cuprins o mare parte din etajul al cincilea, în zona unde erau comentatorii şi jurnaliştii sportivi.

Embed:

S-a instaurat teama, mai ales că jurnaliştii s-au trezit blocaţi, din cauza unei uşi care nu se deschidea.

O echipă de pompieri, aflată deja în stadion, pentru meci, a intervenit şi a înlăturat perdeaua de fum gros.

„(S-a produs – n.r.) o suprasolicitare la instalaţia care deserveşte ascensoarele de pe Cluj Arena. Pompierii au intervenit prompt cu stingătoare şi nu au fost alte probleme deosebite. A fost evacuarea fumului din zona respectivă, după ce instalaţia a suferit scurtcircuitul respectiv”, a declarat pentru Digi24 Vicenţiu Rendeş, purtător de cuvânt al ISU Cluj.

Acest incident vine în condiţiile în care partida România-Spania ar fi trebuit să se dispute pe Arena Naţională. Locul stabilit iniţial a fost schimbat, pentru că după tragedia din Colectiv, s-a descoperit că stadionul din Capitală nu avea autorizaţie ISU la incendiu.

Pe de altă parte, în urmă cu două săptămâni un alt incident s-a produs într-un alt loc public de desfășurare a competițiilor sportive. Un băiat a căzut patru metri în gol la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Citiți și:

VIDEO. ROMÂNIA-SPANIA, amicalul primăverii, umbrit de un incident de securitate
Urmăreşte Digi24.ro şi pe FACEBOOK şi TWITTER!

COMENTEAZA!