Incendiu la un bloc din zona Gării Obor din București. Patru persoane au fost duse la spital

Data actualizării: Data publicării:
isubif
La incendiu au intervenit 12 mașini de pompieri și 5 ambulanțe SMURD. Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: ISUBIF/Facebook

Un incendiu a izbucnit, duminică, la un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc din Sectorul 2 din Bucureşti, pe bulvevardul Gara Obor. Patru persoane au fost transportate la spital până în prezent și alte cinci persoane au primit îngrijiri medicale, informează news.ro.

Mai multe persoane au fost evacuate de pompieri cu autoscara. Blocul are opt etaje și 36 de apartamente.

„La sosirea forţelor, incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă şi cu degajări de fum, în interiorul apartamentului, cu extindere la faţada clădirii. Fumul s-a degajat pe casa scării şi a pătruns în apartamentele locatarilor de la etajele superioare. S-a procedat la evacuarea unor locatari prin exteriorul clădirii, folosind autoscara”, a precizat ISU București-Ilfov, într-un comunicat de presă.

Casa scării a fost afectată de fum şi de temperatura ridicată, a mai arătat ISU.

La acest incendiu au fost alertate 8 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, 2 autospeciale de descarcerare şi 5 ambulanţe SMURD. De asemenea, STB a anunțat că troleibuzele liniilor 69 și 85 circulă deviat la capătul de linie Arena Națională, din cauza incendiului.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri