Simona Halep, moral excelent înaintea meciului cu Serena Williams de la Indian Wells

Data publicării:
simona halep indian wells 2015 - guliver gettyimages

Simona Halep a trecut la un alt nivel odată cu schimbarea antrenorului. Alaturi de Victor Ioniţă, rezultatele din 2015 au transformat-o pe româncă într-un adversar greu de învins pentru orice jucătoare din circuitul WTA.

Fiecare jucătoare vrea să mă bată pentru că sunt în top. Am fost în aceeaşi situaţie în urmă cu doi ani, cunosc sentimentul şi sunt foarte concentrată la fiecare meci”, a spus Simona Halep.

Jucătoarea din Constanţa are un bilanţ incredibil în acest an. Şi-a adjudecat deja două trofee şi a câştigat 18 dintre cele 19 meciuri jucate în circuit. Numărul trei mondial nu vrea să îşi strice palmaresul nici după confruntarea cu Serena Williams.

La Indian Wells, Simona Halep a fost condusă de două ori cu 1-0 la seturi, însă a revenit de fiecare dată.

Mă simt mai bine pentru că domin jocurile până la capăt. Acest lucru este cel mai important pentru mine, să îmi găsesc stilul şi să îmi fac jocul de fiecare dată. Când ai încredere, simţi că totul merge în direcţia potrivită pentru tine, de aceea spun că mă simt mai bine acum. Da, chiar şi dacă pierd primul set”, a mai spus Halep.

Simona Halep şi Serena Williams s-au întâlnit de cinci ori în circuitul WTA. Halep a câştigat o singură dată, în decembrie 2014, în meciul din Grupa Roşie a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Citiți și
Simona Halep a uimit din nou spectatorii cu lovitura reușită
Simona Halep s-a calificat în semifinale la Indian Wells
VIDEO. Simona Halep, punctul meciului în victoria împotriva Karolinei Pliskova

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri