Turism de aventură pentru gălăţeni

Data publicării:
tiroliana galati

În urmă cu 10 ani, Cătălin şi-a dat seama că de pe piaţa din Galaţi lipseşte o firmă de alpinism utilitar. Cu 10.000 de euro şi-a deschis o firmă.

Cătălin Oancea, administrator firmă alpinism utilitar: "Noi lucrăm în toată ţara cât şi în afara ţării. De obicei lucrăm în şantiere navale din ţară, am făcut foarte multă vopsitorie în şantierele navale, pentru firmele de telecomunicaţii foarte mult, urmând ca pe viitor să lucrăm şi în domeniu de izolare termică."

De curând a realizat că domeniul în care activează îi permite să acopere şi un domeniu deficitar din Galaţi - turismul de aventură.

Cătălin Oancea, administrator firmă alpinism utilitar: "În momentul în care am observat că în Galaţi e un mare gol pe partea de turism de aventură, pe partea de distracţie petrecut timp liber, am hotărât să profităm de pădurea pe care o avem la Galaţi, la Gârboavele şi să facem diferite activităţi ce presupun accesul pe corzi, rapel, tiroliană şi multe alte jocuri."

Firmele de turism au fost imediat interesate de o colaborare şi au inclus aceste activităţi în pachetele oferite clienţilor.

Oana Contoman, administrator agenţie de turism: "Atât pentru turiştii individuali cât şi pentru team building sau pentru şcoli, licee care vor să facă altceva în săptămâna altfel avem pachete ce includ tiroliană, coborâre în rapel, călărie."

Preţurile sunt cuprinse între 100 şi 500 de lei, în funcţie de câte activităţi au incluse în pachet. Iar clienţii nu au întârziat să apară.

"Consider că nu sunt foarte multe modalităţi de a te distra. Cum a fost întreaga experienţă? Foarte frumoasă, un mod plăcut de a introduce adrenalina în sânge" a spus un client.

La Galaţi, în prezent nu există niciun parc de distracţii, iar singura zonă de agrement se află în Pădurea Gârboavele.

reporter: Georgiana Ciurea
operator: Ionuţ Mocanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri