Răsturnare de situație în cazul scandalului cu focuri de armă și un polițist agresat din Timișoara

Data publicării:
urmarire

Maşina a fost descoperită abandonată în altă parte a orașului, iar suspectul, la câteva străzi distanţă. În acel moment, șoferul a devenit agresiv și a bătut un polițist.

”Poliţiştii timişeni, sub coordonarea procurorului, efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, faţă de un bărbat de 40 de ani, din Timişoara, care ar fi lovit un agent de poliţe rutieră, după ce a fost urmărit în trafic”, a anunțat ulterior IPJ Timiș. 

UPDATE. Răsturnare de situaţie în cazul bărbatului din Timişoara care a transformat un control rutier obişnuit în urmărire cu focuri de armă. Iniţial, poliţiştii au crezut că e vorba de luptătorul de kick-boxing Florin Ilie, dar sportivul a spus la audieri că nu el este cel vinovat şi a fost lăsat să plece.

Identitatea bărbatului care nu a oprit la semnalele poliţiştilor, apoi a abandonat maşina şi a fugit pe jos, rămâne necunoscută. Asta, deşi oamenii legii l-au urmărit cu pistoalele, după ce a lovit un poliţist. O parte din urmărire a fost filmată de un timişorean.

Imaginile vor ajunge la poliţişti, care vor încerca să afle cine a fost cel care l-a lovit pe agent şi a fugit de filtru. Florin Ilie spune că la volan s-ar fi aflat o altă persoană care, intr-adevar, semăna cu el, dar că nu are nicio legătură cu cele întâmplate. Ba mai mult, spune sportivul, a aflat de la prieteni că e căutat pentru că ar fi bătut un poliţist. Florin Ilie spune că în 12 aprilie va lupta într-un meci important la Reşiţa, iar mesajul pe care il promovează este tocmai unul împotriva violenţei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri