DigiVox

Vă invităm să ne transmiteţi ştiri, sesizări, fotografii şi imagini video pe adresa digivox@digi24.ro sau la numărul de telefon 031.400.24.24


Cariere

Te interesează ce se întâmplă în jurul tău? Ești conectat cu evenimentele zilei? Trimite CV-ul alături de fotografiile tale în plan general și portret la adresa recrutare@digi24.ro.

Departamentul Productie

În lumea emisiunilor Digi24 pot intra toate personajele voastre favorite, temele care vă interesează cu adevărat, marile evenimente culturale şi nu numai, din Bucureşti şi din ţară.


Pentru ca acest lucru să se întâmple, scrieţi-ne la adresa menţionată şi spuneţi-ne cine sau ce credeţi că merită să facă obiectul unei emisiuni de televiziune. Noi vom aduce acei oameni şi acele poveşti pe micul ecran.
productie@digi24.ro

Departamentul Marketing

Asteptam comunicatele de presa, propunerile de parteneriate si proiecte speciale. la adresa de email marketing@digi24.ro

Departamentul PR

Solicitările dumneavoastră legate de interviuri, noutăți, știri despre vedetele și produsele Digi24 vor fi intermediate de departamentul de PR.
mioara.radu@digi24.ro

Departamentul Online

Editorii site-ului www.digi24.ro pot fi contactați la adresa online@digi24.ro.


Disclaimer utilizare fotografii postate pe site-ul digi24.ro

Aceste imagini pot fi descărcate doar în scopul de a fi vizualizate, descărcarea în orice alte scopuri decât cele personale fiind interzisă. Republicarea, retransmiterea, reproducerea sau alte întrebuinţări ale acestor imagini sunt interzise.

Regional