Exclusiv Mihai Tudose: Cred că voi deschide lista PSD-PNL la europarlamentare

Data actualizării: Data publicării:
BUCURESTI - CONFERINTA - PSD - MIHAI TUDOSE - 2 DEC 2020
Mihai Tudose, vicepreședinte PSD și europarlamentar. Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose susține că va deschide lista comună PSD-PNL la europarlamentare, după retragerea Ramonei Chiriac. „Cred că renunțăm la candidat independent, a fost o idee pentru a nu ostiliza electoratul”, a declarat Tudose, vineri, în emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss, la Digi24.

Tudose spune că va deschide lista PSD-PNL la europarlamentare. „Nu, s-a retras din motive familiale. Din câte știu eu nu va fi nimeni în locul domniei sale. Cred că renunțăm la candidat independent, a fost o idee pentru a nu ostiliza electoratul dar s-a obișnuit cu ideea. Eu așa cred că voi deschide lista. Cred că azi au mai fost niște discuții, le vom închide, dar nu discut de mine, discut de PSD”. 

Ramona Chiriac a anunţat joi că nu doreşte să candideze la alegerile europarlamentare, din motive personale. Ea era deschiderea de listă a celor două partide, la scrutinul pentru PE din 9 iunie.

Până la acest moment, după retragerea Ramonei Chiriac, lista comună se prezintă astfel: Mihai Tudose (PSD, Rareş Bogdan (PNL), ⁠Gabriela Firea (PSD), ⁠Dan Motreanu (PNL), ⁠Victor Negrescu (PSD), ⁠Adina Vălean (PNL), ⁠Vasile Dîncu (PSD), ⁠Daniel Buda (PNL) ⁠Maria Grapini (PSD) ⁠Siegfried Mureşan (PNL), Gheorghe Cârciu (PSD), ⁠Dragoş Benea (PSD) ⁠Mircea Hava (PNL), ⁠Titus Corlăţean (PSD), ⁠Dan Nica (PSD), Gheorghe Falcă (PNL), ⁠Roxana Mînzatu (PSD), ⁠Virgil Popescu (PNL), ⁠Alexandru Muraru (PNL).

Printre candidaţii PNL ar urma să se afle şi deputata Mara Mareş, preşedinta organizaţiei de tineret a partidului, însă nu pe un loc eligibil.

Ordinea candidaţilor poate suferi modificări, în funcţie de discuţiile interne din partide.

 

Editor : Loredana Bancăș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri