Gabriela Firea și-a depus dosarul pentru al doilea mandat la Capitală: Am dovedit atașamentul față de bucureșteni

Data actualizării: Data publicării:
gabriela firea candidatura

Gabriela Firea şi-a depus duminică dosarul de candidatură la funcţia de primar general al Capitalei. La ieșirea de la Biroul Electoral, primarul Bucureștiului a criticat campania electorală a lui Nicușor Dan, a atacat Ministerul Sănătății și Guvernul, apoi a trecut în revistă realizările sale din actualul mandat de primar. „Am dovedit atașamentul față de bucureșteni”, a spus Gabriela Firea. Referindu-se la epidemia actuală primarul general a declarat că a dotat „din primul moment spitalele din capitală, ele arată mult mai bine decât spitalele Ministerului Sănătății, am avut grijă de cadrele medicale, inclusiv capacitate foarte mare de testare, de aceea Bucureștiul nu a devenit focar”.

Gabriela Firea: Am depus candidatura pentru cel de-al doilea mandat de primar general. Am făcut-o cu gândul la bucureșteni, ca și prima dată. A văzut că în ultima perioadă se practică gândul la cifre, la abuzuri, la autostrăzi suspendate... Nimeni nu vorbește despre oameni, cred că oamenii sunt cei mai importanți.

Am dovedit atașamentul față de bucureșteni în toți acești ani și cu precădere și în această perioada foarte grea de pandemie. Nu ne putem preface că depășim o perioadă normală, suntem într-un moment sanitar care va aduce o criză economică, de aceea prima mea grijă e să trecem cu bine peste aceasta criză sanitară.

Am dotat din primul moment spitalele din capitală, ele arată mult mai bine decât spitalele Ministerului Sănătății, am avut grijă de cadrele medicale, inclusiv capacitate foarte mare de testare, de aceea Bucureștiul nu a devenit focar...

Am început un amplu program pentru donarea de plasmă sangvină care va salva mii de vieți și m-aș bucura ca și guvernul să se alăture demersului Primariei Capitalei pentru că nu contează altceva decât oamenii, restul nu sunt altceva decât fraze desprinse din manuale de manipulare. E foarte multă demagogie, impostură.

În timpul în care guvernul ne recomandă să stăm închiși în casă, unii dintre reprezentanții guvernului făceau afaceri grase. Ei au știut să facă afaceri pe spinarea oamenilor, eu am știut să fiu la muncă. Nu mă gândesc la protecția mea, la familia mea. Sunt unii candidați care pretind să fie aleși primari, dar ei au fugit, s-au ascuns 3-4 luni și acum vin și cer votul.

Eu sunt convinsă că bucureștenii vor ști să aleagă un om care a fost întotdeauna aproape de oameni și lângă oameni și provine dintre ei.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri