Stelian Bujduveanu, votat în PNL pentru funcția de viceprimar al Capitalei. Mihail Neamțu ar putea fi al treilea viceprimar

Data actualizării: Data publicării:
Stelian Bujduveanu în campania electorală.
Stelian Bujduveanu în campania electorală. Foto: Facebook

Biroul Municipal PNL a votat luni seară, cu 11 voturi „pentru” și 7 „împotrivă”, ca Stelian Bujduveanu să fie propunerea partidului la funcția de viceprimar al Capitalei. Vlad Voiculescu este susținut de USR-PLUS, iar Mihail Neamțu ar putea fi al treilea viceprimar, dacă negocierile cu PMP pentru formarea majorității în Consiliul General se vor fructifica.

„Nu e niciun secret pentru nimeni că am fost unul dintre candidații liberali pentru poziția de viceprimar general. Astăzi Biroul Municipal PNL a decis că un alt liberal este mai potrivit pentru această funcție. Respect decizia partidului, îl felicit pe Stelian Bujduveanu și îi urez succes în mandatul următor”, a anunțat Cătălin Deaconescu, consilier PNL.

El spune că Bujduveanu va face o echipă bună cu Nicușor Dan și Vlad Voiculescu.

„În ceea ce mă privește voi rămâne liberal și mă voi bate în continuare pentru proiectele pe care le-am propus, atâta vreme cât PNL va mai avea nevoie de expertiza mea. Mulțumesc celor care m-au încurajat și susținut în acest demers, din interiorul PNL dar și celor din societatea civilă. Continuam împreună”, adaugă Deaconescu.

Stelian Bujduveanu a ocupat funcția de consilier general din partea PNL în mandatul de primar la Gabrielei Firea.

În urma alegerilor locale din 27 septembrie, Consiliul General al Municipiului Bucureşti va fi format din PSD, USR-PLUS, PNL şi PMP, acestea fiind singurele partide care au trecut pragul electoral. Potrivit datelor Biroul Electoral Municipal, PSD va avea 21 dintre cele 55 de mandate de consilieri, urmat de USR-PLUS cu 17 mandate, PNL cu 12 mandate şi PMP cu 5 mandate.

Unul dintre cei cinci consilieri generali din partea PMP este Mihail Neamțu. El a declarat, astăzi, pentru Digi24.ro, că este propunerea Partidului Mișcarea Populară pentru funcția de viceprimar care coordonează instituțiile de cultură ale Primăriei Capitalei. Vicepreședintele PMP a mai spus că Nicușor Dan, PNL și USR-USR vor trebui să decidă dacă PMP va fi cooptat pentru a forma o majoritate clară în Consiliul General al Primăriei, acum fiind una „fragilă”.

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri