Candidata AUR la primăria Buzău se retrage cu scandal: „AUR este cea mai mare otravă pentru electoratul românesc”

Data publicării:
elena nastasoiu aur

AUR intră în criză înainte de alegeri. Candidata AUR la primăria Buzău s-a retras atât din cursa pentru alegerile locale, cât și din cea pentru alegerile europarlamentare. Elena Năstăsoiu acuză conducerea AUR că a impus oameni pe lista de candidați la Consiliul Local şi Judeţean. De cealaltă parte, AUR Buzău îi acuză pe cei care au ales să se retragă din partid că fac jocurile Coaliției.

La ora 23.50, cu 10 minute înainte de expirarea termenului de depunere a candidaturilor la Biroul Electoral, candidata AUR la Primăria Buzău s-a retras din toate competițiile electorale.

Alături de aceasta au renunțat la candidaturi 18 din cele 29 de persoane aflate pe lista de consilieri locali. Aceștia acuză conducerea AUR că i-a umilit și le-a impus nume noi pe lista de la locale.

Elena Năstăsoiu: Am decis să mă retrag din AUR, din calitatea de candidat la Primăria Buzău, la Consiliul Local şi de la europarlamentare AUR. Ne-au fost impuși oameni pe listă care n-au fost văzuți în acțiunile noastre. AUR, aşa cum este acum, este cea mai mare otravă pentru electoratul românesc, pentru că este o adevărată maşinărie de fabricat minciuni şi speranţe deşarte.

AUR Buzău a răspuns tot cu acuzații, dar la adresa Coaliției.

Reacția AUR Buzău: Partidul comasat PSD-PNL a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a ne bloca. Ne-am trezit cu tot felul de infiltrați, care s-au detonat în ultimele zile. Acești „iepurași” au ales să se retragă în unitățile care i-au plantat cu zgomot, încercând să ne denigreze, aruncând cu noroi, a transmis organizația județeană.

Nu este singura plecare din AUR. În ultima săptămână, alți doi membri s-au retras din cursele electorale, venind cu aceleași acuzații la adresa partidului condus de George Simion.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri