Cătălin Cîrstoiu: Sunt ferm convins că voi fi primar general. Voi avea notorietate, sunt absolut sigur că voi fi la Primăria Capitalei

Data actualizării: Data publicării:
catalin cirstoiu rade
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL pentru funcția de primar general al Capitalei. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, a afirmat, miercuri seară că, deși în acest moment nu apare în sondajele de opinie, este sigur că va fi primar general.

Sunt ferm convins că voi fi primar general, indiferent de ce-mi spuneţi dvs. mie acuma. Eu sunt ferm convins că toţi cetăţenii vor alt primar. Vor un primar care să le asculte nevoia. Vor un primar care să mai fi condus ceva înainte”, a afirmat, miercuri seară, la Antena 3 CNN, Cătălin Cîrstoiu.

Acesta afirmă că, deşi nu apare deocamdată în sondaje, va ajunge primar general: „Voi fi în sondaje, voi avea notorietate şi sunt absolut singur că voi fi la Primăria Capitalei”.

Acesta s-a referit, din nou, la alianţa dintre cele două mari partide care îl susţin: „Eu sunt în momentul de faţă un exponent care candidează la Primăria Generală a Capitalei, susţinut de cele două mari partide, PSD şi PNL. Şi această echipă PSD-PNL va trebui să aibă un succes, să genereze un Consiliu General în care sunt majoritari”.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri