Fiul lui Piedone și-a depus candidatura la Sectorul 5, condus acum de tatăl său: „Sunt pregătit să muncesc”

Data publicării:
Cristian Popescu Piedone și fiul său, Vlad Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone și fiul său, Vlad Popescu Piedone. Foto: Facebook

Fiul lui Cristian Popescu Piedone, deputatul PUSL Vlad Popescu Piedone, a anunţat luni că şi-a depus candidatura la Primăria Sectorului 5, fiind primul candidat care intră în cursa electorală la acest sector. El a depus 11.000 de semnături la Biroul Electoral.

Vlad Popescu Piedone a venit la Biroul Electoral împreună cu tatăl său, Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Generală.

”Am depus astăzi 11.000 de semnături. Acest lucru ne arată că cetăţenii sectorului 5 îşi doresc continuitate”, a spus Vlad Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone a spus la rândul lui că ”ştie că Sectorul 5 va avea continuitate şi că sectorul va duce mai departe proiectele începute de el”. ”Ştiu că Vlad Popescu Piedone mă va depăşi”, a mai spus Piedone.

”E o vorbă din bătrâni care spune că ploaia este un semn de bun augur. Că aduce noroc, belşug şi vitalitate. Mi-am depus astăzi candidatura la Primăria Sectorului 5, într-o zi ploioasă, cu speranţa că proiectele începute vor continua. Că sectorul nostru va beneficia de alte noi proiecte, care să-l dezvolte şi să-l modernizeze”, a scris Vlad Popescu Piedone pe Facebook.

El a arătat că este primul candidat care îşi depune candidatura pentru Sectorul 5.

”Sunt pregătit să muncesc şi să fiu alături de toţi locuitorii, pentru că voi, oamenii, meritaţi un sector modern, curat şi sigur! Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, mai spune el.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri