Haosul din Coaliție îi pune piedici lui Daniel Băluță. Primarul va trebui să-și depună din nou candidatura la Sectorul 4

Data publicării:
daniel baluta
Daniel Băluță și întreaga echipă de la Sectorul 4 adună din nou semnăturile necesare depunerii candidaturii. FOTO: Inquam Photos / George Călin

Problemă majoră pentru candidatura primarului de la Sectorul 4. Haosul din Coaliție face ca alianța deja înregistrată la nivelul Capitalei să fie desființată acum. Victimă este Daniel Băluță, care apucase să își depună candidatura în baza protocolului alianței devenit peste noapte nul.

Daniel Băluță și întreaga echipă de la Sectorul 4 adună din nou semnăturile necesare depunerii candidaturii și speră ca săptămâna viitoare să reușească să se înregistreze din nou la Biroul Electoral pentru a candida la Sectorul 4.

În momentul în care el își depusese candidatura, invocase alianța la nivelul întregii Capitale în candidatura sa, însă alianța s-a rupt, pentru că PSD și PNL au decis să meargă separat în alegeri și această problemă îl obligă să-și redepună candidatura la Sectorul 4.

Și Sebastian Burduja și Gabriela Firea au aceeași problemă.

Cursa este contra cronometru pentru Coaliție să adune toate semnăturile necesare până pe data de 30 aprilie, care este termenul limită pentru înregistrarea candidaturilor.

Coaliţia a decis luni seara să meargă cu candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea - PSD şi Sebastian Burduja - PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide, potrivit unor surse politice. Coaliţia a discutat situaţia candidatului la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, iar după lungi discuţii a ajuns la soluţia candidaturilor separate.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri