Mircea Hava (PNL), despre traseismul primarilor: O să tragem linie şi o să vedem câţi au trecut de la PNL la PSD şi câţi invers

Data publicării:
pnl psd
Foto colaj: Inquam Photos

Europarlamentarul PNL Mircea Hava a declarat, marţi, despre traseismul primarilor reglementat de Guvern, că s-au dat tot soiul de explicaţii dar aici nicio explicaţie nu ţine. ”O să tragem linie la sfârşit şi o să vedem câţi au trecut de la PNL la PSD şi câţi invers, şi o să vedeţi că balanţa înclină în cu totul şi cu totul în altă parte”, a mai spus Hava.

”Traseismul, acum, a dat posibilitatea de a trece unii la ceilalţi. S-au dat tot soiul de explicaţii dar aici nicio explicaţie nu ţine. O să tragem linie la sfârşit şi o să vedem câţi au trecut de la PNL la PSD şi câţi invers, şi o să vedeţi că balanţa înclină în cu totul şi cu totul în altă parte. Nu aş fi fost de acord şi nu voi fi niciodată de acord cu traseismul”, a spus europarlamentarul PNL în emisiunea România Politică de la Prima News, citat de News.ro.

El a arătat că ”nu îi plac lucrurile acestea şi toţi care sunt votaţi ar trebui să fie supuşi acestei legi”, precizând că ar trebui dată o lege, pentru toată lumea.

”Chiar dacă se supără cineva pe mine, nu are un drept mai mare un parlamentar ales pe listă să treacă în altă zonă politică, decât un primar, iar această poveste, că între timp mi-am decantat gândurile şi am avut o revelaţie este o mare poveste. Alergătura este după bani, nu cei personali ci cei pentru localitate”, a mai spus Hava.

Europarlamentarul PNL a mai afirmat că România are nevoie de o regulă, ca fondurile de la Bucureşti, în momentul în care vin spre teritoriu, să fie împărţite într-un mod corect, nu discreţionar.

”Banii trebuie să vină pe proiecte, iar România are nevoie de o listă a proiectelor serioasă, de acolo de sus, de la graniţa cu Ucraina şi până jos, la graniţa cu Bulgaria şi strânga-dreapta.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri