Doc Talk Podcastul DOC talk, lansare oficială. Primul invitat este Valeriu Gheorghiță

Data actualizării: Data publicării:
03-YT cover DT B1
Podcastul DOC talk, lansare oficială. Primul invitat este Valeriu Gheorghiță

Primul invitat al DOC talk este conf. univ. dr. Valeriu Gheorghiță, într-o discuție despre două inovații fundamentale ale medicinei moderne, antibioticele și vaccinurile, care acum sunt în declin major. Consumul mare de antibiotice le face ineficiente...

00:00
00:00

          

Spotify

          

Apple Podcasts

Primul invitat al DOC talk este conf. univ. dr. Valeriu Gheorghiță, într-o discuție despre două inovații fundamentale ale medicinei moderne, antibioticele și vaccinurile, care acum sunt în declin major. Consumul mare de antibiotice le face ineficiente, iar încrederea în vaccin scade, deși ele sunt în continuă evoluție.

Valeriu Gheorghiță a dezvăluit și cum a decis să devină medic, dar a împărtășit și un secret, pe care îl veți descoperi în cadrul podcastului.

"Persoana care m-a inspirat pe această cale, dacă vreți, a fost medicul de familie al părinților mei, al familiei noastre. Mă uitam la mama când eram mici. Practic atunci când venea de la medicul de familie sau când ne ducea la medicul de familie pentru diverse consultații, pleca cu atâta încredere și cumva medicul de familie reușea să-i ofere liniștea de care noi aveam nevoie.

Medic militar a fost dintr-o conjunctură, o conjunctură legată de ușurința de a fi școlarizat, de a fi student și pentru părinții mei, care evident nu aveau o situație financiară fericită," spune Valeriu Gheorghiță.

Podacstul DOC talk poate fi urmărit pe platformele Apple și Spotify, pe site-ul www.digi24.ro și pe Youtube.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

          

Spotify

          

Apple Podcasts
Recomandări doc talk