Gen. Constantin Degeratu, la 24 de minute | În ce se transformă relaţia României cu SUA şi aliaţii...

24 Minute

„Viitoarele relaţii dintre România şi SUA sunt luminoase”, arăta preşedintele Donald Trump, în discursul susţinut la conferinţa de presă comună cu omologul său român. „Relaţia a fost bună, dar acum e mai puternică ca niciodată”, adăuga liderul de la Casa Albă, cu acel prilej. Pe parcursul vizitei lui Klaus Iohannis peste Ocean, Administraţia Trump a părut dornică să crească vizibilitatea României, la Washington şi în capitalele europene. Care au fost mizele întâlnirii Trump-Iohannis, ce schimbări ar putea marca în relaţia României cu aliaţii europeni şi, nu în ultimul rând, de ce România? Vom discuta despre toate acestea cu generalul Constantin Degeratu, fost şef al Statului Major General, ex-consilier prezidenţial. Începând cu ora 12.30, la emisiunea „24 de minute”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

are au fost mizele întâlnirii Trump-Iohannis, ce schimbări ar putea marca în relaţia României cu aliaţii europeni şi de ce România? Vom discuta despre toate acestea cu generalul Constantin Degeratu, fost şef al Statului Major General, ex-consilier prezidenţial. Începând cu ora 12.30, la emisiunea „24 de minute”.

Alte Recomandări