UniCredit Consumer Financing și Digi Mobil încheie un parteneriat pentru creditarea avantajoasă a telefoanelor mobile

Data publicării:
mobil

UniCredit Consumer Financing IFN SA încheie un parteneriat cu Digi Mobil, prin care oferă posibilitatea clienților operatorului de comunicații electronice să opteze pe loc pentru achiziționarea unui telefon în 24 de rate egale, fără dobândă și cu zero comision. Creditarea la FIX este disponibilă în toate punctele de vânzare Digi din România.

telefon
Foto: Shutterstock

„Prin parteneriatul cu Digi Mobil, vrem să le oferim clienților noștri posibilitatea de a alege ușor și rapid produsele care contează pentru ei, oriunde s-ar afla. La alegerea Creditării la FIX în orice punct de vânzare Digi Mobil din țară, clienții noștri pot beneficia de un credit avantajos cu zero dobândă și zero comision pentru orice telefon din ofertă, pentru produse de până la 4.500 de lei”, a declarat Septimiu Postelnicu, Vicepreședinte Executiv al Diviziei de Retail UniCredit Bank.

„Lansate în 2007, serviciile de comunicații electronice mobile Digi Mobil au evoluat continuu. Investițiile realizate în dezvoltarea rețelei mobile a grupului Digi | RCS & RDS au menținut pe un trend ascendent atât numărul de abonați, cât și nivelul acoperirii populației din România (99% acoperire 3G și peste 61% acoperire 4G). Avem o prezență consistentă în teritoriu, cu peste 400 puncte de vânzare, ceea ce ne oferă avantajul proximității față de piață, indiferent că vorbim de mediul urban sau de cel rural”, a declarat Ovidiu Bejan, director Comercial Digi Mobil.

Clienții care aleg Creditarea la FIX în punctele de vânzare Digi Mobil vor beneficia de o serie de avantaje, precum împrumuturi începând de la 300 și până la 4.500 de lei, achiziționarea aparatelor în 24 de rate egale, fără dobândă (rate incluse în factura Digi Mobil) și zero comision de administrare și de acordare a creditului.

Oferta de creditare UniCredit Consumer Financing se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 18 și 70 de ani, respectiv între 25 și 55 de ani în cazul navigatorilor (cu excepția navigatorilor brevetați, pentru care vârsta maximă este de 60 de ani - vârsta până la care creditul trebuie să fie rambursat în întregime), cu minimum 6 luni vechime totală în câmpul muncii, din care minimum 3 luni la actualul angajator și cu venit minim de 450 de lei.

Exemplu reprezentativ de calcul: în cazul produsului Creditarea la FIX, pentru o valoare totală a creditului de 1.440 de lei pe 24 de luni: rata anuală a dobânzii (fixă) 0%, comision de analiză dosar 0 lei, comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 60 de lei, valoarea totala plătibilă 1.440 de lei, DAE 0%.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri