Emanuel Poștoacă, Nordis Group: ”Clienții noștri sunt încântați de felul în care se concretizează ansamblul Nordis Mamaia”

Data actualizării: Data publicării:
Nordis_Mamaia_1280x720 Articol sustinut de NORDIS

În prezent, oferta de hoteluri și proprietăți rezidențiale de 5 stele de pe litoralul românesc este slabă și departe de standardele pieței imobiliare internaționale. A dezvolta un ansamblu de mare anvergură în România înseamnă o viziune clară și curajoasă, precum și cooptarea celor mai buni profesioniști în domeniu, care pun preț pe detalii realizate fără cusur.

Am discutat cu Emanuel Poștoacă, Fondator și Președinte Nordis Group, despre complexitatea proiectului Nordis Mamaia, pentru a înțelege resursele de care este nevoie pentru o asemenea dezvoltare în România.

_S_C5749
Emanuel Poștoacă, Fondator și Președinte Nordis Group

De ce Nordis Mamaia? De ce un ansamblu de asemenea amploare?

Emanuel Poștoacă: Ca să dezvoltăm un ansamblu de dimensiunile celui de la Mamaia, a fost și este nevoie de multă motivație și credință într-un vis, într-un ideal. Cu acel ideal în minte, de a aduce în România serviciile și facilitățile de lux întâlnite în marile resorturi din afara țării, investim în fiecare zi timpul și energia necesare pentru a realiza singurul ansamblu hotelier și rezidențial de 5 stele de pe litoral.

Ce înseamnă proiectul Nordis Mamaia în cifre?

Ca să dau câteva cifre, vorbim despre aproximativ 200.000 de metri pătrați construiți la final de proiect, incluzând etapa a doua a ansamblului, peste 550 de constructori pe șantier zi de zi, cel mai mare SPA din județul Constanța, de 3.200 metri pătrați.

Cum evoluează în prezent lucrările pentru ansamblul Nordis Mamaia?

În acest moment, ansamblul din Mamaia se conturează tot mai mult de la o zi la alta. Primele două clădiri, care deservesc zona hotelieră, sunt terminate, se lucrează la finisajele de interior și mobilare. Celelalte două corpuri, unde vom avea proprietăți rezidențiale, sunt aproape finalizate la nivel de structură și se lucrează simultan la fațade. În paralel, avansăm rapid cu realizarea zonei SPA a ansamblului, precum și a grădinilor și a altor spații comune de la parter și primul etaj.

Nordis Group a adunat o comunitate numeroasă de clienți, dat fiind și numărul mare de proprietăți vândute. Care este relația pe care ați dezvoltat-o cu aceștia?

Primim în fiecare zi mesaje de mulțumire și încurajare din partea clienților. Sunt proprietari care ne susțin cu tot sufletul pentru că ei cred în visul nostru la fel de mult cum o facem și noi. Avem norocul de a fi înconjurați de oameni care au înțeles amploarea proiectelor noastre de la mare și de la munte și sunt bucuroși să vadă cum se concretizează ansamblul în care au investit sau în care vor locui. Mai mult decât atât, partenerii noștri ne recomandă adesea către prieteni și cunoștințe, ceea ce dovedește încă o dată loialitatea pe care am construit-o împreună.

Ce planuri aveți pentru perioada următoare? Ce noi dezvoltări Nordis vor apărea?

Este o perioadă foarte aglomerată, avem 4 proiecte în desfășurare în același timp – la Mamaia, Sinaia, Brașov și în București - și analize privind extinderea proiectelor Nordis spre zona de vest a României. Dacă e să vorbim despre proiectele în desfășurare, cum ar fi Brașov și Sinaia, acestea presupun un grad ridicat de complexitate – terenurile sunt foarte dificile, ceea ce înseamnă lucrări suplimentare pentru a putea realiza fundația ansamblurilor. Nu sunt lucrări ușoare, însă unicitatea acestor proiecte ne dă motivația și încrederea să mergem mai departe și să creăm adevărate repere ale serviciilor de 5 stele în zona montană.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri