România pe scena International Property Awards

Data actualizării: Data publicării:
main picture_ISRA design Articol susținut de ISRA Design Interior

Gala International Property Awards de la Londra a adus primele recunoașteri mondiale de când Romanian Property Awards este partea a familiei IPA.

Ediția cu numărul 30 a International Property Awards a invitat pe scena renumitului Hotel Savoy din Londra proiecte remarcabile, de pe întreg globul. Premiile au fost decernate de însuși Stuard Shield, Fondatorul International Property Awards celor mai bune proiecte din arhitectură, design interior, dezvoltare și imobiliare.

Ecoul International Property Awards s-a revărsat asupra fiecărui proiect în parte, companiile participante raportând o creștere a afacerilor, oferte de dezvoltare de multe milioane de euro și listări de mare valoare pe baza premiului obținut. Câștigătorii au anunțat, de asemenea, rezultate pozitive suplimentare, inclusiv un nivel crescut al moralului personalului și o conștientizare generală mai mare a mărcii.

România a fost reprezentată pe scena International Property Awards de către ISRA Design Interior, câștigătoarea Best Residential Interior, pe Europa.

Serenity Lake Apartment by ISRA DESIGN, proiectul nostru, a fost recunoscut drept cel mai bun proiect de design al unui apartament rezidențial din Europa la International Property Awards. O realizare remarcabilă pe care o sărbătorim cu bucurie și mândrie. Această experiență extraordinară la evenimentul prestigios ne-a oferit oportunitatea de a întâlni și de a colabora cu cei mai importanți lideri din industria de real estate si horeca, consolidând legături importante și amplificând impactul designului românesc peste hotare.

Participarea noastră la această competiție nu numai că a demonstrat excelența design-ului nostru, dar a confirmat, de asemenea, poziția noastră ca fiind cel mai important studio de design interior de lux din Europa.

Această distincție reprezintă o garanție pentru clienții noștri. Prin căștigarea acestui premiu am demonstrat că munca noastră nu este doar frumoasă și spectaculoasă, ci este apreciată la nivel internațional. Această recunoaștere nu este doar o validare a calității și excelenței noastre, ci și o promisiune că proiectele noastre viitoare de design interior vor aduce o valoare adăugată, datorită aprecierii internaționale și recunoașterii de care ne bucurăm.” ne-a transmis Șerban Georgescu, Fondator ISRA.

Recunoscuți și foarte respectați în industria imobiliară la nivel global, în acest an, jurații IPA au ales din peste 2.400 de lucrări din 125 de țări pentru a anunța câștigătorii regionali și internaționali și pentru a determina care proiecte merită premiul „Cele mai bune din lume”.

Pentru câștigătorii regionali, proiectele premiate sunt desemnate ca fiind cele mai bune din regiunea lor: Europa, Asia Pacific, Africa, Arabia sau America.

Acest eveniment face parte dintr-o serie de cine de gală pline de farmec găzduite pe tot globul, care în anii precedenți a inclus Dubai, Bangkok, Las Vegas, Singapore, Barbados, Toronto și Shanghai. Acest eveniment reprezintă punctul culminant al ciclului de premii, doar cei mai buni dintre cei mai buni sunt invitați să participe.

“Mulțumim partenerilor noștri pentru un prim an de Romanian Property Awards peste așteptări, emoții reale, Gală de poveste, oameni importanți și deopotrivă curajoși, încrezători în proiectele și munca lor. Intensificăm campaniiile media prin secțiuni exclusive și dedicate. Ne așteaptă mulți ani împreună, cu emoții, bucurie, recunoaștere internă și internațională. Acesta este singurul drum care duce la Adevăr, Valori și Recunoștere. ” conchide echipa Romanian Property Awards.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri