Foto Celebrități care și-au spus adio în 2023. Despărțiri care au frânt inimile fanilor

Data publicării:
billie eilish
Billie Eilish și Jesse Rutherford Sursa foto: Profimedia Images

Anul 2023 n-a adus noroc în dragoste unora dintre cele mai îndrăgite vedete. Zeci de celebrități le-au spus „adio” partenerilor lor și unele despărțiri i-au șocat pe fani. Iată unele dintre cele mai răsunătoare „divorțuri” ale anului care se încheie, conform Sky News

Kylie Jenner și Travis Scott

În ianuarie, a apărut vestea, din nou, că Travis și Kylie nu mai formează un cuplu. După cinci ani împreună, aceștia s-au despărțit definitiv.

Perechea a șocat lumea dezvăluind că Jenner a născut-o pe fiica lor Stormi în februarie 2018, după o sarcină secretă.

Netflix' Premiere 'Travis Scott: Look Mom I Can Fly'
sursa foto: Profimedia Images

Scott și Jenner au, de asemenea, un fiu, Aire, care s-a născut în februarie 2022. cea mai mică soră din clanul Kardashian-Jenner, în vârstă de 26 de ani, și-a găsit din nou fericirea în brațele actorului Timothee Chalamet.

Reese Witherspoon și Jim Toth

Actrița și soțul au anunțat în martie că au luat „decizia dificilă” de a divorța – cu doar două zile înainte de a 12-a aniversare a nunții.

„Ne-am bucurat de atâția ani minunați împreună și mergem înainte cu dragoste profundă, bunătate și respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună”, au spus aceștia într-o postare pe Instagram.

Harlem Globetrotters Basketball Game, Staples Center, Los Angeles, USA - 17 Feb 2019
sursa foto: Profimedia Images

„Cea mai mare prioritate a noastră este fiul nostru și întreaga noastră familie în timp ce navigăm în următorul capitol. Aceste chestiuni nu sunt niciodată ușoare și extrem de personale”, au mai spus cei doi.

Witherspoon și Toth au împreună un copil, Tennessee James Toth, născut în 2012. Witherspoon mai are doi copii din prima ei căsătorie cu actorul Ryan Phillippe.

Kevin Costner și Christine Baumgartner

Actorul de la Hollywood, în vârstă de 68 de ani, și modelul și designerul de genți Christine Baumgartner, în vârstă de 49 de ani, au anunțat în mai că se despart după aproape 19 ani de căsnicie.

Cei doi s-au căsătorit la ferma lui din Colorado în 2004, după ce s-au întâlnit timp de patru ani. Au doi băieți de 14 și 15 ani și o fiică de 12 ani.

kevin costner și fosta soție
sursa foto: Profimedia Images

„Cu mare tristețe s-au întâmplat circumstanțe în afara controlului său, care l-au determinat pe dl Costner să participe la desfacerea căsătoriei”, a declarat publicistul vedetei „The Bodyguard” într-un comunicat.

Divorțul a fost unul cu scandal, cu o adevărată bătălie pe avere, cei doi făcând titlurile în reviste de scandal o perioadă după anunț.

Billie Eilish și Jesse Rutherford

Cântăreața Billie Eilish, în vârstă de 22 de ani, și iubitul ei muzician Jesse Rutherford, în vârstă de 32 de ani, s-au despărțit în mai, după opt luni împreună.

billie eilish
sursa foto: Profimedia Images

Un reprezentant al lui Eilish a declarat pentru Page Six: „Putem confirma că Billie și Jesse s-au despărțit pe cale amiabilă și au rămas buni prieteni.

„Toate zvonurile despre faptul că unul dintre noi ar fi înșelat sunt false”, au transmis la acel moment surse apropiate cuplului.

Sofia Vergara și Joe Manganiello

Actrița din „Modern Family”, Sofia Vergara, și starul „True Blood”, Joe Manganiello, au anunțat că divorțează în iulie.

Ei i-au spus pentru Page Six că încheierea căsniciei lor de șapte ani a fost o „decizie dificilă”.

2020 Vanity Fair Oscar Party, Beverly Hills, United States - 10 Feb 2020
sursa foto: Profimedia Images

„Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de altul foarte mult, cerem politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce navigăm în această nouă fază a vieții noastre”, au spus aceștia într-un comunicat.

Fostul cuplu s-a întâlnit la cina corespondenților de la Casa Albă din 2014 și s-a căsătorit în Florida 18 luni mai târziu.

Rosalia și Rauw Alejandro

Cântăreața Rosalia și Rauw Alejandro au anunțat că au rupt logodna care a durat doi ani, în timpul verii.

rosalia
sursa foto: Profimedia Images

„Cu câteva luni în urmă, Rosi și cu mine ne-am încheiat logodna”, a scris Alejandro pe Instagram pe 26 iulie. „Sunt mii de probleme care ar putea provoca o despărțire, dar în cazul nostru nu s-a datorat terților sau infidelității”.

Despărțirea a avut loc la doar patru luni după ce cuplul a lansat un EP cu trei melodii intitulat RR, cu hitul Beso.

Ariana Grande și Dalton Gomez

Primele zvonuri că Ariana Grande și soțul ei Dalton Gomez se îndreaptă spre divorț au apărut în iunie.

O sursă a declarat pentru Entertainment Tonight: „Ariana și Dalton au încercat să facă lucrurile să funcționeze, dar în cele din urmă pur și simplu nu s-au potrivit. Dalton a fost foarte discret cu privire la relația lor cu colegii săi de muncă și nu a vorbit prea mult despre despărțirea lor”.

Adriana Grande Got Married at Her Montecito Home
sursa foto: Profimedia Images

Cei doi au început să se întâlnească la începutul anului 2020 și s-au căsătorit într-o ceremonie privată în casa Arianei Grande din California, în mai 2021.

La doar câteva zile după informațiile despre despărțirea de Gomez, a ieșit la iveală că aceasta se întâlnea cu actorul din „Wicked”, care îi era coleg, Ethan Slater.

Ricky Martin și Jwan Yosef

Ricky Martin și soțul său au anunțat că divorțează în iulie, după șase ani de căsătorie.

Attitude Magazine Awards
sursa foto: Profimedia Images

Cântărețul „Livin' La Vida Loca” și artistul sirio-suedez Jwan Yosef au declarat pentru People Magazine: „Am decis să încheiem căsnicia noastră cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit ca cuplu în toți acești ani minunați”.

Cei doi s-au căsătorit în 2017 și au doi copii: Lucia și Renn.

Britney Spears și Sam Asghari

Asghari, în vârstă de 29 de ani, a anunțat că a cerut divorțul în august, invocând diferențe ireconciliabile cu starul pop în vârstă de 42 de ani.

El a scris pe Instagram: „După șase ani de dragoste și angajament unul față de celălalt, eu și soția mea am decis să încheiem călătoria noastră împreună.”

Britney Spears and Sam Asghari
sursa foto: Profimedia Images

Ei s-au întâlnit inițial pe platoul de filmare al videoclipului „Slumber Party” în 2016 și s-au logodit în septembrie 2021.

Fostul cuplu s-a căsătorit la casa cântăreței americane, din Los Angeles, în iunie 2022.

Justin Trudeau și Sophie Gregoire-Trudeau

Premierul canadian, în vârstă de 51 de ani, și soția sa Sophie, în vârstă de 48 de ani, au anunțat în august că se despart după 18 ani de căsnicie.

Justin Trudeau Sophie Gregoire Trudeau
sursa foto: Profimedia Images

Într-o postare pe Instagram, Trudeau a spus că decizia a fost luată după „multe conversații semnificative și dificile”.

Politicianul și fostul model și prezentator TV s-au căsătorit în mai 2005 și au trei copii - Xavier, 16 ani, Ella-Grace, 14 și Hadrien, în vârstă de nouă ani.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness

Actorul de la Hollywood și soția sa și-au anunțat despărțirea în septembrie, după 27 de ani de căsătorie.

Celebrity Sightings: Day 7 - 79th Venice Film Festival
sursa foto: Profimedia Images

Starul Wolverine și Les Miserables și Furness au declarat publicației americane People: „Am fost binecuvântați să împărtășim aproape trei decenii împreună ca soț și soție într-o căsnicie minunată și iubitoare.”

Jackman, în vârstă de 55 de ani, și Furness, în vârstă de 68 de ani, s-au cunoscut pe platourile emisiunii de televiziune australiane Correlli în 1995.

S-au căsătorit în aprilie 1996 și au împreună doi copii adoptați - Oscar și Ava.

Joe Jonas și Sophie Turner

Jonas a cerut divorțul de actrița din „Game Of Thrones” în septembrie.

joe jonas și sophie
sursa foto: Profimedia Images

Cei doi s-au căsătorit în 2019, după ce au fugit în Las Vegas și au doi copii împreună.

În dosarele de divorț, Jonas a spus că căsătoria a fost „ruptă iremediabil”.

A urmat o bătălie amară pentru custodie, care s-a încheiat cu un acord între cei doi.

Meryl Streep și Don Gummer

Purtătorul de cuvânt al lui Meryl Streep a dezvăluit pentru Sky News în octombrie că actrița și soțul ei sculptorul Don Gummer sunt separați de șase ani.

Meryl Streep left embarassed when Oscar host Jimmy Kimmel brands her 'undeserving' and makes her stand up for an ovation
sursa foto: Profimedia Images

„Deși vor avea mereu grijă unul de celălalt, au ales vieți separate”, a spus purtătorul de cuvânt.

Cei doi erau căsătoriți din 1978 și au împreună patru copii cu vârste cuprinse între 32 și 43 de ani.

Streep, în vârstă de 74 de ani, și Gummer, în vârstă de 77 de ani, au apărut ultima dată împreună la premiile Oscar 2018.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri