Jimmy Fallon este acuzat că a creat un mediu de lucru toxic. Acum, își cere scuze: „Mă simt atât de rău”

Data actualizării: Data publicării:
Jimmy Fallon
La debutul său cu Fallon, emisiunea TV a avut peste 11 milioane de spectatori. Foto Jimmy Fallon / Sursa foto: Profimedia Images

Jimmy Fallon și-a cerut scuze personalului care participă la realizarea emisiunii The Tonight Show de la NBC, în urma acuzațiilor că ar fi creat un mediu de lucru toxic, transmite BBC.

„Mă simt atât de rău că nici măcar nu vă pot spune”, le-a transmis el colegilor printr-un apel Zoom, potrivit revistei Rolling Stone.

Reacția lui Fallon vine după o investigație a revistei, care a dezvăluit acuzații din partea a 16 membri ai actualului și fostului personal al emisiunii TV din SUA.

Ei au declarat pentru revista Rolling Stone că ani de zile s-au simțit disprețuiți și intimidați și au descris comportamentul lui Fallon ca fiind „haotic și schimbător”, în funcție de cât de bună era ziua pe care acesta o avea, puteai să ai la rândul tău o „zi bună cu Jimmy” sau o „zi proastă cu Jimmy”.

Aceștia au mai spus că au fost supuși „exploziilor” lui de furie.

Potrivit poveștii originale publicată de Rolling Stone, care a dezvăluit acuzațiile, vestiarele oaspeților erau denumite „camerele de plâns”.

„Să scrii pentru acest show este un job de vis pentru mulți oameni, dar care devine foarte repede un coșmar”, a declarat o persoană care și-a păstrat anonimatul, pentru revistă.

Alții care au avut nemulțumiri și le-au exprimat departamentului de resurse umane, au rămas cu problemele nerezolvate, relatează revista.

Toți oamenii din personalul curent și foștii angajați care au vorbit cu Rolling Stone au cerut anonimatul „de teama represaliilor”.

Într-o declarație, un purtător de cuvânt al NBC a scris: „Suntem incredibil de mândri de The Tonight Show, iar asigurarea unui mediu de lucru respectuos este o prioritate de vârf... Ca în orice loc de muncă, am avut angajați care să ridice probleme, dar acestea au fost investigate și s-au luat măsuri acolo unde este cazul.”

După ancheta Rolling Stone, Fallon le-a spus personalului emisiunii: „Este jenant și mă simt atât de rău. Îmi pare rău dacă te-am făcut de rușine pe tine, pe familia și pe prietenii tăi.”

Cu toate acestea, unii angajați care lucrează în prezent pentru emisiune au venit în apărarea lui Fallon.

Unul a spus revistei People că Fallon este „un tip foarte pozitiv”. „Îi place să te laude atunci când faci o treabă grozavă și când este fericit”, a spus angajatul, care a cerut, de asemenea, să rămână anonim. „Nu am fost niciodată disprețuit, nu s-a țipat, nimic de genul acesta”.

„Sunt foarte fericit să lucrez acolo chiar acum”, a spus un alt angajat, care a subliniat că nu a auzit de existența unor „săli de plâns”, a spus People.

The Tonight Show a avut nouă producători TV de top, de când Fallon a preluat rolul de gazdă a emisiunii, în 2014.

În debutul său cu Fallon, emisiunea TV a avut peste 11 milioane de spectatori.

Înainte de The Tonight Show, Fallon și-a construit reputația în comedie ca gazdă a emisiunii Late Night With Jimmy Fallon de la NBC.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri