O tânără din Ungaria se plânge că nu-și poate găsi job pentru că este prea sexy. Cum arată acum și cine i-a plătit operațiile

Data actualizării: Data publicării:
Barbara Luna Sipos
Barbara Luna Sipos FOTO: Profimedia

O tânără de 22 de ani din Budapesta, Ungaria, care și-a făcut mai multe intervenții de chirurgie estetică pentru a arăta ca o păpusă Barbie, se plânge acum că nu-și poate găsi un loc de muncă stabil pentru că este prea sexy și bărbații nu se pot concentra în prezența ei.

Barbara Luna Sipos a cheltuit aproape 100.000 de euro din banii fostului soț pentru a se transforma într-o Barbie vie, potrivit Yahoo News.

Tânăra, care este model, spune că era îndrăgostită din copilărie de păpușile Barbie, iar la vârsta de 17 ani a făcut prima intervenție pentru transformare. „Întotdeauna mi-am dorit să arată ca o păpușă. Prima mea amintire din copilărie este legată de o păpușă Barbie”, spune tânăra.

Barbara Luna Sipos FOTO: Profimedia Images
Barbara Luna Sipos FOTO: Profimedia Images

A făcut, în total, zece operații prin care și-a modificat fizionomia, mărimea bustului și și-a micșorat talia. Toate intervențiile au fost plătite de fostul soț, care iubea păpușile Barbie la fel de mult ca și ea, după cum a declarat Barbara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri