O fotografie cu doi lei homosexuali, virală. Explicația uluitoare a unui „polițist moral” din Kenya

Data actualizării: Data publicării:
lei homosexuali_Paul Goldstein
Foto: Paul Goldstein

O fotografie virală cu doi lei în timp ce susțineau raporturi sexuale a devenit subiect de dezbateri în Kenya. Ezekial Mutua, supranumit „polițistul moral” al țării, a spus că animalele trebuie să aibă parte de terapie, adăugând au fost influențate de comportamentul oamenilor.

lei homosexuali_Paul Goldstein
Foto: Paul Goldstein

Cei doi masculi au fost surprinși la începutul lunii de către fotograful Paul Goldstein într-un parc din sud-vestul țării africane, iar după publicare poza a stârnit numeroase reacții în Kenya.

Ezekial Mutua, director executiv al Consiliului de Clasificare a filmelor din Kenya, a declarat zilele trecute că cei doi lei au fost influențați de la doi homosexuali care probabil că s-au comportat indecent în parcul natural. El a explicat „bizarul comportament” al leilor prin faptul că ei nu se uită la televizor și prin urmare nu văd filme cu astfel de gesturi.

„Polițistul moral” a mai spus că o altă explicație ar fi că leii au fost posedați de „forțe rele”, adăugând că „demonii pot să posedeze și animale”, relatează Nairobi News.

The Independent prexizează că acest personaj este foarte controversat, ieșind în evidență prin declarații împotriva homosexualilor.

„E pentru prima dată când auzim că doi lei se iubesc. Niște cercetări trebuie făcute. Aceste animale trebuie să aibă parte de consiliere, pentru că probabil au fost influențați de către homsexuali care au mers în parcul național și s-au comportat urât. Trebuie să fi copiat comportamentul de undeva sau este demonic, pentru că animalele nu se uită la filme”, a spus el.

Potrivit sursei citate, au mai existat cazuri de lei homosexuali, fiind rare astfel de cazuri, unii biologi susținând că relații sexuale homosexuale au fost observate la circa 1.500 de specii și au fost dovedite în cazurile a 450 de specii.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri