Bărbatul care ia avionul către muncă în fiecare zi

Data actualizării: Data publicării:
client avion

Un bărbat călătorește zilnic 1.240 de kilometri, între Los Angeles și San Francisco, ca să ajungă la serviciu și înapoi. El ia două mașini și un avion, iar drumul dus-întors durează șase ore.

Curt von Badinski este inginer mecanic și cofondator al unei companii tehnologice. El face naveta zilnic ca să ajungă la locul de muncă, din Los Angeles, relatează BBC.

Cinci zile pe săptămână, bărbatul se trezește la 05:00, merge 15 minute cu mașina până la aeroport, după care zboară 90 de minute până la Oakland, situat la o distanță de 568 de kilometri de casa lui. De acolo ia o altă mașină și conduce 15 kilometri până în San Francisco.

El are zboruri nelimitate pe un avion cu turbopropulsor pentru o taxă lunară, de 2.300 de dolari. În micul avion încap 8 persoane. 

Pentru că merge atât de des, Curt von Badinski, sare peste verificările de securitate care se fac în mod normal înainte de îmbarcarea în avion.

În avion el profită de timp și mai lucrează puțin pe laptop.

În cele două zone, de obicei sunt discrepanțe mari meteo. În Los Angeles poate fi cald, iar în San Francisco poate fi mult mai frig, așa că merge mereu la drum pregătit, pentru orice vreme.

La 8:30 ajunge la birou și pleacă la 17:00, având timp, în caz că este trafic până la aeroport să prindă avionul care decolează la 19:15. La puțin timp după ora 21:00, el ajunge acasă.

Bărbatul spune că face drumul lung în fiecare zi pentru a fi mai productiv la muncă și alături de colegi, dar și pentru a fi alături de familie în timpul liber. „Fac naveta șase ore pe zi pentru că așa pot să am toate lucrurile pe care le vreau. Sunt mereu încântat să încep ziua”, adaugă el.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri