Sari la conținut

Ce alimente ajută la arderea grăsimilor rapid

Nutriționista Frida Harju a împărtășit pentru ziarul Daily Mail câteva dintre secretele alimentare care ajută la slăbit. Experta este de părere că unele alimente au capacitatea de a arde grăsimile, relatează 7sur7.be.

somon mancare

FOTO: Gulliver/ Getty Images

Contrar a ceea ce se crede de obicei, mâncatul poate ajuta la slăbit, însă trebuie făcute alegeri alimentare bune, potrivit Agerpres.

O serie de alimente contribuie la arderea mai rapidă a grăsimilor. „Cu cât mâncați mai multe alimente nutritive, cu atât veți slăbi mai mult. Și nu vă va fi niciodată foame”, este de părere Frida Harju.

Nutriționista recomandă, de exemplu, pește gras, ca tonul sau somonul, care convin de minune metabolismului. Grapefruitul, scorțișoara și roșiile împiedică, de exemplu, corpul să stocheze grăsimile.

Specialista recomandă consumul de hrană condimentată pentru scăderea poftei de mâncare și o banană după masă.

Banana ajută la metabolizarea grăsimilor și favorizează digestia. Printre alte alimente recomandate se numără lintea, nucile, quinoa, fructul de avocado și broccoli, încheie 7sur7.be.

Alte alimente care ajută la arderea grăsimilor sunt merele, ciupercile și  uleiul de măsline.