Sari la conținut

Reţetă rapidă de Paşte. Friptură de miel la grătar

Chiar dacă nu eşti foarte priceput în bucătărie şi nici răbdare nu ai pentru a încerca reţete complicate, poţi pregăti o masă delicioasă pentru cei dragi. În mai puţin de o oră poţi obţine un preparat delicios pentru masa de Paşte.

Lamb shanks with rosemary garnish.

Foto: Gulliver/Getty Images

Ingrediente pentru patru persoane:

800 grame de carne de miel

boia ardei dulce

cimbru

busuioc

oregano

o linguriţă de sare

o linguriţă piper alb măcinat

6 linguri ulei de măsline

3 căţei de usturoi

Mod de preparare:

Se taie carnea felii de aproximativ 2 centimetri grosime. Feliile de carne obţinute se condimentează cu amestecul de mirodenii.

Se adaugă usturoiul şi uleiul de măsline şi se lasă la rece câteva ore.

Se încinde grătarul şi se lasă la rumenit.

Se poate servi cu salată verde.

Pe aceeași temă