Laura Codruța Kovesi își dorește un copil

Data actualizării: Data publicării:
Laura Codruta Kovesi
Laura Codruța Kovesi, interviu pentru Europa FM

Fosta șefă a DNA Laura Codruța Kovesi a mărturisit într-un interviu la Europa FM că și-ar dori să devină mamă și că aceasta ar fi cu adevărat cea mai mare provocare.

laura codruta kovesi la europafm
Laura Codruța Kovesi își dorește să devină mamă

„Poate singurul lucru care rămâne în viață după noi sunt copiii. Îmi doresc copil. Dacă se va întâmpla, foarte bine. Am două nepoate, fetele fratelui meu. Sunt extraordinare. Cea mare deja este studentă. Cea mică este încă la liceu. Meseria de părinte cred că e cea mai grea din lume. Atunci o să văd cu adevărat dacă o să mă descurc sau nu. Sunt provocările cele mai mari. Îmi doresc și eu acest lucru”, a spus Laura Codruța Kovesi în emisiunea La Radio cu Andreea Esca.

Ea a mărturisit că cel mai mare regret al său este că nu are copii. În contextul unei discuții despre ecuația părinte-carieră, Laura Codruța Kovesi a spus că își admiră colegele din DNA care aveau copiii și își făceau și meseria, le-a văzut că s-au descurcat și tocmai de aceea nu crede că un copil ar încurca-o în ceea ce are de făcut.

A primit „o scrisoare ciudată” la hotelul din Bruxelles

Fosta șefă a DNA a vorbit în interviu despre copilăria sa, despre părinți și bunici, despre viața sportivă, dar și despre subiectul momentului - candidatura sa la șefia Parchetului European.

Născută la 15 mai 1973, Laura Codruța Kovesi a fost în 2006 prima femeie și cel mai tânăr procuror general din istoria țării. În prezent candidează pentru postul de procuror-șef european al viitorului Parchet European, o instituție care se va ocupa din 2020 cu investigarea fraudelor cu fonduri europene și TVA. Ea a dezvăluit în interviul de la Europa FM, vorbind despre tentative de intimidare, amenințări și presiuni cu care a avut de-a face în carieră, că înainte de audierea de la Parlamentul European a primit la hotelul unde stătea o „scrisoare extrem de ciudată”. Fosta șefă a DNA a spus însă că nu se teme, cu atât mai mult cu cât este păzită de SPP, un serviciu de profesioniști, în care are încredere.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citiți și: 

Este bine pentru România ca Laura Codruța Kovesi să ajungă procuror-șef european?

Melodia trupei Vama pe care o asculta Kovesi înainte de audierea în PE. „Mi-a dat o stare foarte bună”

Kovesi: E un moment greu pentru Justiţia din România. Abia am aşteptat să mă întorc în ţară să mă alătur protestului

Cel mai emoționant moment pentru Laura Codruța Kovesi la audierile din Parlamentul European

Laura Codruța Kovesi: În dosarul meu sunt prea multe coincidențe

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri