O fotografie cu Messi și Ronaldo, realizată de celebra Annie Leibovitz, a adunat peste 5 milioane de like-uri în două ore

Data actualizării: Data publicării:
messi si ronaldo joaca sah pe o valiza L vuitton
Messi și Ronaldo au împreună 260 de milioane de urmăritori pe Facebook, ceea ce reprezintă aproape populația Indoneziei (273 de milioane de locuitori). Foto: Facebook / Annie Leibovitz

Messi și Ronaldo într-o reclamă Louis Vuitton realizată de celebra artistă Annie Leibovitz. O alăturare pe cât de surprinzătoare, pe atât de improbabilă. Și, ca totul să fie și mai neașteptat, cei doi nu trag la poartă, ci joacă șah.

O fotografie realizată de Annie Leibovitz, cea mai cunoscută portretistă a vedetelor, în care i-a surprins pe Leo Messi și Cristiano Ronaldo împreună, într-o reclamă pentru brandul de lux Louis Vuitton, se viralizează pe rețelele sociale.

Cele două mega-staruri, care până acum câțiva ani au format unul dintre cele mai puternice cupluri de adversari din istoria sportului, joacă șah pe o valiză realizată de celebrul brand de lux.

Atât Messi, cât și Ronaldo au distribuit fotografia pe propriile conturi de Facebook și, deloc surprinzător, s-a viralizat cu viteza luminii. În doar două ore, CR7 a strâns 3 milioane de aprecieri pentru cadrul realizat de Annie Leibovitz, în vreme ce Messi a adunat „doar” 2,4 milioane de aprecieri. Plus un număr uriaș de redistribuiri din partea ambilor.

messi ronaldo vuitton annie leibovitz
Fotografia realizată de Annie Leibovitz pentru Louis Vuitton. Foto: Facebook / Annie Leibovitz

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai urmăriți oameni din lume pe rețelele sociale, numai pe Facebook el având 154 de milioane de follower-i, aproape cât populația Bangladeșului, de 164 de milioane de locuitori. 

Deși mai modest, nici Messi nu este tocmai un anonim cu cei 106 milioane de urmăritori ai săi, ceea ce reprezintă aproape populația de 109 milioane de locuitori ai Filipinelor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri