Povestea tinerei care promovează cu mult curaj senzualitatea femeilor cu forme

Data actualizării: Data publicării:
lorelai bratu

Nu contează câte kilograme ai. Important este să te simţi TU bine în pielea ta. Lorelei Bratu nu are complexe legate de fizic. Dimpotrivă. Iată-i povestea.

Faceți cunoștință cu Lorelei Bratu. A împlinit de curând 32 de ani și are 84 de kg, dar nu este deloc deranjată de acest aspect. Dimpotrivă. Promovează cu mult curaj senzualitatea femeilor... cu forme.

Frumusețea nu se măsoară în kilograme

Lorelei Bratu: Nu înseamnă că dacă eşti grasă sau ai câteva kg în plus, nu poţi să fii fericită, nu poţi să ai succces, nu poţi să faci toate lucrurile pe care ţi le-ai dorit să le faci în viaţă. Îs sănătoasă, îs vie, nu crăp mâine. Merg la sală, trăiesc, fac tot ce face orice altă femeie care are 60 de kilograme, să zicem.

Lorelei Bratu: Mi-am petrecut jumătate din viaţă încercând să slăbesc şi aveam aşa o poveste în capul meu. Mă gândeam că în momentul în care o să fiu slabă o să fiu fericită, o să se întâmple toate lucrurile bune, o să merg la plajă, o să am un iubit, o să fie totul minunat până mi-am dat seama că lucrurile astea se pot întâmplă şi acum. Adică m-am oprit din aşteptat. Dacă ieşim pe stradă acum, niciuna dintre femeile de pe stradă nu arată ca femeile din reclame, reviste sau cele de la televizor.

Colăcei şi atitudine. Imperfect, noua normalitate

Kilogramele în plus nu o împiedică să poarte haine colorate, rochii scurte... sau mulate. Ba mai mult, îşi postează ţinutele pe reţelele de socializare cu o dezinvoltură de apreciat. Imaginile pe care le vedeţi sunt dovada clară a acestui lucru.

Lorelei Bratu: În general îmi plac culorile aprinse, siluetele de rochii care îţi îmbrăţişează foarte frumos corpul, port decolteuri, fuste scurte, pantofi cu toc. E o combinaţie între feminin, senzual. Am început pur şi simplu să mă postez pe internet purtând ţinutele pe care le port eu, care nu sunt nişte ţinute pe care le-ar purta o femeie care arată ca mine sau care are numărul meu de kilograme. Femeile îmi spun că au mai multă încredere în ele pentru că mă văd pe mine aşa. O doamnă mi-a spus că a purtat o rochie mulată pentru că m-a văzut pe mine cu o rochie mulată, deşi am burta mai proeminentă. Sunt tot felul de feedbackuri punctuale.

Şi asta pentru că senzualitatea şi stilul nu au nicio legătură cu măsura pe care o porţi la haine, mai spune Lorelei. Totul depinde de atitudine şi de cum te simţi în pielea ta.

Urmăriți emisiunea „Ultraviolet” realizată de Monica Rădulescu în fiecare duminică de la ora 15:30

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri