O femeie a fost reținută în aeroport pentru că nimeni nu credea că are vârsta din pașaport

Data actualizării: Data publicării:
femeie ucraina 2
FOTO: Instagram

Întârzierile de la controlul vamal din aeroport sunt în general iritante pentru oricine. O femeie din Ucraina însă a fost reținută o perioadă mai îndelungată pentru că polițișții de frontieră nu credeau că datele din pașaport sunt reale.

femeie ucraine 4
FOTO: Instagram

Natalia Dzenkiv este o cântăreață ucraineancă în vârstă de 42 de ani, care cu siguranță pare mai tânără decât este. Majoritatea celor care o cunosc sunt de părere că arată ca o tânără de 25 de ani. Așa s-a întâmplat și când făcea o călătorie cu avionul, în urmă cu două luni, notează indy100.com.

femeie ucraina 3
FOTO: Instagram

Femeia a fost reținută de polițiștii de frontieră deoarece nimeni nu credea că datele din pașaport sunt reale, mai exact data nașterii.

„Când am aflat motivul arestului meu, am început să râd, pentru că era vârsta din pașaportul meu. Sunt obișnuită să primesc complimente pentru felul în care arăt, dar nu mi-am imaginat că ar putea fi un motiv să fiu reținută”, a afirmat femeia.

femeie ucraina
FOTO: Instagram

Ceea ce i-a convins pe vameși până la urmă, au fost oamenii din jur care au recunoscut-o și au venit la ea să-i ceară autograf.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri