Sari la conținut
News Alert

Cura de slăbire cu gogoși și cârnați

Când ne gândim la pierderea în greutate ne imaginăm că meniul nostra va fi alcătuit din salate, și smoothie-uri. Nu ne închipuim că gogoșile și cârnații ar putea contribui benefic într-o cură de slăbire. Potrivit unui nou plan de dietă apărut în SUA, acest lucru este posibil acum, notează Indy100.

gogosi dulciuri

FOTO: shutterstock

Un lanț de mâncare la pachet din SUA a lansat un plan de dietă, pentru cei care vor să slăbească, care include și pizza, cârnați și tartă de migdale. Este foarte important ca aceste alimente să fie consumate o dată pe lună și în cantități mici.

Planul a fost testat de patru femei și un bărbat care au mâncat doar de la acest lanț de restaurante timp de o lună. Însumat, au slăbit 12 kilograme toți participanții.

Dieta a fost concepută cu ajutorul nutriționistei Laura Clark și se adresează celor care mănâncă pe grabă, nu au timp să-și prepare mâncare și doresc să mânânce sănătos, dar și cu gustos.

Nutriționista îi sfătuiește, de asemenea, pe cei care doresc să slăbească să țină cont de anumite sfaturi:

  • Nu vă feriți să mâncați în oraș. Puteți alege o variantă sănătoasă, cum ar fi o salată.

  • Încercați să nu săriți peste micul dejun, vă va da energia pentru toată ziua.

  • Aveți grijă să introduceți proteinele în fiecare masă pentru a avea senzația de sațietate. Ouăle, carnea de pui și peștele sunt printre cele mai delicioase surse de proteine.

  • Exercițiile fizice va ajută să slăbiți mai ușor și mai frumos.