Teleorman. Doi angajaţi din sănătate, arestaţi preventiv pentru trafic de influenţă

Data publicării:
ambulanta resize 5228810-Mediafax Foto-Mihai Dascalescu
 

Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Teleorman, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie au prins în flagrant doi bărbaţi care împărţeau suma de 10.000 de lei, bani primiţi de la un denunţător pentru rezolvarea favorabilă a alcoolemiei acestuia.

Astfel, denunţătorul a sesizat DGA cu privire la faptul că a fost prins de poliţişti în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul alcooltest indicând 0,73 mg/l de alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la Spitalul din Roşiorii de Vede, unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, unul din cei doi suspecţi a solicitat denunţătorului 11.000 de lei, lăsând să se înţeleagă că are influenţă la Serviciul de Medicină Legală Teleorman, iar ofiţerii anticorupţie au organizat un flagrant.

Iniţial, suspecţii, un şofer de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Teleorman şi un angajat al Serviciului de Medicină Legală Teleorman, au fost reţinuţi de către procurorii Parchetului Tribunalului Teleorman, iar sâmbătă magistraţii Tribunalului Teleorman au emis mandate de arestare preventivă, pentru 29 de zile, pe numele acestora, sub acuzaţia de trafic de influenţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri