Gala absolvenților UNATC 2021. Tinerii artiști așteaptă publicul la un maraton de spectacole

Data actualizării: Data publicării:
afis gala absolventilor UNATC 2021
Maraton de spectacole în București, la Gala absolvenților UNATC 2021 Foto: UNATC

Cei 345 de tineri absolvenți ai Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București (UNATC) cheamă publicul să-i cunoască și să le cântărească talentul, propunând, timp de două săptămâni, un adevărat maraton de producții artistice care marchează finalul programelor lor de licență și masterat.

La Gala absolvenților UNATC, care are loc între 3 și 17 iulie 2021, spectatorii pot urmări peste 70 de producții artistice: 24 spectacole de teatru, 10 de coregrafie, 42 filme de scurtmetraj, 10 filme de animație, jocuri, instalații foto-video, expoziții Augmented Reality și de fotografie. 

„Avem nevoie de voi, ca public și spectatori, în sălile noastre, alături de noi, să cunoașteți pe viu rezultatele muncii noastre. Vă garantăm experiențe artistice unice, pentru că universul creativ UNATC este special, diferit și divers. Veți cunoaște atât echipe, cât și personalități artistice în devenire”, este mesajul adresat publicului de noua generație de artiști și de profesorii lor, în condițiile în care învățământul superior artistic din România a fost pus serios la încercare de contextul pandemic.

Sloganul Galei UNATC din acest an este, de altfel, „Noua generație de artiști UNATC învinge pandemia”.

Evenimentele din cadrul Galei Absolvenților UNATC 2021 vor avea loc în 7 locații din București unde publicul poate fi găzduit cu respectarea normelor impuse de contextul pandemic.

PROGRAMUL GALEI ABSOLVENȚILOR UNATC 2021 îl puteți consulta aici

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri